Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Clausule in contract van Julian Ward maakt vertrekt naar Ajax niet mogelijk'

8 februari 2023 10:36 - The Liverpool Echo
Foto: Pro Shots

[Update] "Clausule in contract van Julian Ward maakt vertrekt naar Ajax niet mogelijk"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Julian Ward in beeld is om bij Ajax als technisch directeur aan de slag te gaan. De 41-jarige Engelsman is momenteel in dienst als Sporting Director bij Liverpool, maar hij heeft de Engelse club laten weten na dit seizoen te willen vertrekken. In verschillende functies is Ward momenteel bezig aan zijn elfde seizoen bij de Engelse topclub. Eerder werkte hij als scout voor Manchester City en de Portugese voetbalbond.

Ajax is doorgeschakeld nadat het twee weken geleden opnieuw Alex Kroes benaderde. Hij liet wederom weten geen interesse te hebben om naar Ajax te komen. Kroes is sinds 1 december van vorig jaar werkzaam bij AZ en wil die functie niet laten vallen. In mei vorig jaar ketsten eerdere onderhandelingen al af.

Update 08-02 10:36: Volgens The Liverpool Echo kan Julian Ward vanwege een clausule in zijn contract niet bij Ajax aan de slag. In zijn contract zou namelijk opgenomen zijn dat hij na zijn vertrek bij Liverpool twaalf maanden lang niet werkzaam mag zijn bij een andere club.

De verwachting is bovendien dat Ward zelf geen interesse heeft om de functie bij Ajax te vervullen en toe is aan een break nadat hij in verschillende functies meer dan tien jaar werkzaam is geweest bij Liverpool.

Meer op The Liverpool Echo
Tags

ward julian liverpool kroes benaderde doorgeschakeld ketsten sporting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik weet de uitkomst, als het bericht waar is.
+5/-0

1 jaar geleden
Oh ja kijk ons eens bezig zijn, als het maar bij een grote club vandaan komt. Nul Ajax visie, al die spelers die hij naar Liverpool gehaald heeft hebben ervoor gezorgd dat Liverpool nu een middenmoter is.
+6/-0

1 jaar geleden
Schijnt ervaren en een goed netwerk te hebben. Heeft alleen geen Ajax verleden en alles wat daarbij komt kijken. Denk dat het geen verstandige keuze is om hem aan te stellen.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Een Ajax verleden is van ondergeschikt belang als het iemand betreft die oog heeft voor de jeugd en de scouting niet overslaat. En natuurlijk iemand die niet graag met geld smijt. En dat laatste zie ik dus niet bij iemand die bij een topclub uit een topcompetitie, waar men gewend is met geld te smijten, vandaan komt. Misschien een TD van een Deense topclub wegkapen ofzo.. Die zijn over het algemeen creatief en kunnen wel met de centjes omgaan denk ik.
+4/-0

 
Die ervaring valt ook wel mee. Zie een tweet van Pieter Zwart voorbij komen dat hij pas sinds afgelopen zomer als directeur werkzaam is bij Liverpool en na vier maanden al bekend maakte dat hij wilde stoppen
+5/-0

 
1 jaar geleden
Bij nader inzien goed punt. Alleen een netwerk blijft over maar denk dat Ajax niet meer aan hem heb dan Hamstra en Sar als tijdelijke TD. Lekker verder kijken.
+2/-0

1 jaar geleden
Elk bericht met de tekst "in beeld bij Ajax" door de Telegraaf dient te worden gelezen als..."het is 100% zeker dat meneer/mevrouw X niet komt naar Ajax¨.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Update: Hij wil en mag niet. OK, next!
+2/-0

1 jaar geleden
Ken je die mop van de Engelse technisch directeur die naar Ajax zou gaan?
+4/-0

1 jaar geleden
Kan moeilijk zeggen dat ik dit niet verwachtte.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat een zieke clausule.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarschijnlijk een clausule bij vroegtijdig vertrek en natuurlijk ook een mooie vergoeding tegenover. Heel efficiënt om juist dan een sabbatical te nemen ;)
+1/-0

1 jaar geleden
Saved by the bell! Gelukkig komt die niet. Wie zou er dan wel komen?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Uiteindelijk komen we uit bij John de Jong, die vervolgens ook bedankt :-)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Gelukkig, en laat sinterklaas het maar doen! Als de organisatie dan hun werk niet goed doet gaan ze mee in de zak naar Spanje.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Er zullen wat onhaalbare namen gedropt worden en uiteindelijk wordt Hamstra aangesteld. Ja, Hamstra, die de afstraffingen in de CL niet zo erg vond. Die sukkel die denkt te maken te hebben met een provinciaal clubje waar ze het normaal vinden te verliezen van topclubs.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boerhout boomen branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson