Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Clausule in contract van Julian Ward maakt vertrekt naar Ajax niet mogelijk'

8 februari 2023 10:36 - The Liverpool Echo
Foto: Pro Shots

[Update] "Clausule in contract van Julian Ward maakt vertrekt naar Ajax niet mogelijk"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Julian Ward in beeld is om bij Ajax als technisch directeur aan de slag te gaan. De 41-jarige Engelsman is momenteel in dienst als Sporting Director bij Liverpool, maar hij heeft de Engelse club laten weten na dit seizoen te willen vertrekken. In verschillende functies is Ward momenteel bezig aan zijn elfde seizoen bij de Engelse topclub. Eerder werkte hij als scout voor Manchester City en de Portugese voetbalbond.

Ajax is doorgeschakeld nadat het twee weken geleden opnieuw Alex Kroes benaderde. Hij liet wederom weten geen interesse te hebben om naar Ajax te komen. Kroes is sinds 1 december van vorig jaar werkzaam bij AZ en wil die functie niet laten vallen. In mei vorig jaar ketsten eerdere onderhandelingen al af.

Update 08-02 10:36: Volgens The Liverpool Echo kan Julian Ward vanwege een clausule in zijn contract niet bij Ajax aan de slag. In zijn contract zou namelijk opgenomen zijn dat hij na zijn vertrek bij Liverpool twaalf maanden lang niet werkzaam mag zijn bij een andere club.

De verwachting is bovendien dat Ward zelf geen interesse heeft om de functie bij Ajax te vervullen en toe is aan een break nadat hij in verschillende functies meer dan tien jaar werkzaam is geweest bij Liverpool.

Meer op The Liverpool Echo
Tags

ward julian liverpool kroes benaderde doorgeschakeld ketsten sporting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik weet de uitkomst, als het bericht waar is.
+5/-0

2 maanden geleden
Oh ja kijk ons eens bezig zijn, als het maar bij een grote club vandaan komt. Nul Ajax visie, al die spelers die hij naar Liverpool gehaald heeft hebben ervoor gezorgd dat Liverpool nu een middenmoter is.
+6/-0

2 maanden geleden
Schijnt ervaren en een goed netwerk te hebben. Heeft alleen geen Ajax verleden en alles wat daarbij komt kijken. Denk dat het geen verstandige keuze is om hem aan te stellen.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Een Ajax verleden is van ondergeschikt belang als het iemand betreft die oog heeft voor de jeugd en de scouting niet overslaat. En natuurlijk iemand die niet graag met geld smijt. En dat laatste zie ik dus niet bij iemand die bij een topclub uit een topcompetitie, waar men gewend is met geld te smijten, vandaan komt. Misschien een TD van een Deense topclub wegkapen ofzo.. Die zijn over het algemeen creatief en kunnen wel met de centjes omgaan denk ik.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Die ervaring valt ook wel mee. Zie een tweet van Pieter Zwart voorbij komen dat hij pas sinds afgelopen zomer als directeur werkzaam is bij Liverpool en na vier maanden al bekend maakte dat hij wilde stoppen
+5/-0

 
2 maanden geleden
Bij nader inzien goed punt. Alleen een netwerk blijft over maar denk dat Ajax niet meer aan hem heb dan Hamstra en Sar als tijdelijke TD. Lekker verder kijken.
+2/-0

2 maanden geleden
Elk bericht met de tekst "in beeld bij Ajax" door de Telegraaf dient te worden gelezen als..."het is 100% zeker dat meneer/mevrouw X niet komt naar Ajax¨.
+6/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Update: Hij wil en mag niet. OK, next!
+2/-0

2 maanden geleden
Ken je die mop van de Engelse technisch directeur die naar Ajax zou gaan?
+4/-0

2 maanden geleden
Kan moeilijk zeggen dat ik dit niet verwachtte.
+2/-0

2 maanden geleden
Wat een zieke clausule.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Waarschijnlijk een clausule bij vroegtijdig vertrek en natuurlijk ook een mooie vergoeding tegenover. Heel efficiënt om juist dan een sabbatical te nemen ;)
+1/-0

2 maanden geleden
Saved by the bell! Gelukkig komt die niet. Wie zou er dan wel komen?
+4/-0

 
2 maanden geleden
Uiteindelijk komen we uit bij John de Jong, die vervolgens ook bedankt :-)
+2/-0

 
2 maanden geleden
Gelukkig, en laat sinterklaas het maar doen! Als de organisatie dan hun werk niet goed doet gaan ze mee in de zak naar Spanje.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Er zullen wat onhaalbare namen gedropt worden en uiteindelijk wordt Hamstra aangesteld. Ja, Hamstra, die de afstraffingen in de CL niet zo erg vond. Die sukkel die denkt te maken te hebben met een provinciaal clubje waar ze het normaal vinden te verliezen van topclubs.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny kaplan kiki miskoop nederland pier platteland positioneel rulli rvc sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal