Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'We hebben vandaag gewoon een prima Ajax gezien'

22 januari 2023 16:59

Alfred Schreuder gaf in gesprek met ESPN redelijk tevreden te zijn over de wedstrijd van Ajax. "In de eerste helft gebeurde er weinig voor beide doelen. Wij kregen via Kudus en Timber twee goede kansen", aldus Schreuder. "We hadden moeite om de vrije man te vinden, maar ik had het gevoel dat het druk zetten wel goed ging. De duels gingen op en neer. Feyenoord leek optisch wel wat agressiever."

De trainer zag het spel van zijn ploeg in de wedstrijd steeds beter worden. "Taylor speelde daar in de tweede helft een goede rol in met Berghuis die dicht bij hem kwam spelen. Bergwijn viel ook erg goed in", zo gaf hij aan. "Bij die tegengoal had Sanchez beter aan de buitenkant moeten staan. Dit hoort bij voetbal. Fouten worden er gewoon gemaakt."

Schreuder was van mening dat zijn ploeg zeker in de tweede helft goed gespeeld had. "We hebben gestreden voor wat we waard waren en zijn goed teruggekomen. Aan het eind hadden we alleen wel een penalty verdiend", zei hij daarover. "Je ziet dat het team groeiende is en er een goede strijd in het team zit. Anders kom je hier niet terug tegen Feyenoord. Wij zijn groeiende, maar ik ben misschien wel de enige die dat ziet."
Tags

schreuder alfred feyenoord agressiever berghuis bergwijn espn kudus optisch sanchez taylor timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst