Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het spelbeeld veranderde na de rode kaart'

14 januari 2023 23:45

Dusan Tadic was het in gesprek met ESPN wel eens met de opmerking dat dit het verhaal was van de gifbeker die helemaal leeg moet. "We begonnen echt heel slecht. De eerste twintig minuten hadden we helemaal niets in te brengen", aldus Tadic. "We hebben niet genoeg op het niveau van Ajax gespeeld. We moeten allemaal veel meer geven. Twente kreeg een paar kansen en als wij de bal hadden, verloren we die snel omdat we stomme keuzes maakten."

Volgens de aanvoerder veranderde het spelbeeld na de rode kaart. "Daarna zijn we meer gaan verdedigen en hebben we geprobeerd om de nul te houden. En dan probeer je zelf een kans te krijgen om te scoren", zo gaf hij aan.

Tadic beseft dat Ajax in een moeilijke periode zit. "Maar we moeten wel beseffen dat we voor Ajax spelen. Wij hebben de mooiste baan die er is", zei hij daarover. "We spelen in een vol stadion met fans die achter ons staan. Daardoor moeten we niet nerveus zijn, maar gewoon lekker gaan voetballen. Dan komen de resultaten vanzelf weer."




Tags

tadic spelbeeld baan espn gifbeker stomme twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal