Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verliest na dubieuze rode kaarten van De Graafschap

13 januari 2023 22:04
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verliest na dubieuze rode kaarten van De Graafschap; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond hard onderuit gegaan op bezoek bij De Graafschap. De Doetinchemmers waren uiteindelijk met 3-0 te sterk. De ploeg van John Heitinga eindigde het duel echter maar met negen man, omdat zowel Kristian Hlynsson als Neal Viereck met rood van het veld werd gestuurd. Beide kaarten leken echter veel te zwaar gestraft door scheidsrechter Luuk Timmer.

Hlynsson moest vertrekken vanwege vermeend natrappen, terwijl daar geen sprake van leek te zijn. Viereck stond als invaller pas een halve minuut in het veld en moest ook van het veld vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Omdat de aanvaller van De Graafschap nog bijgehaald leek te kunnen worden door Tristan Gooijer leek ook deze beslissing van de scheidsrechter onterecht te zijn.

Voor Alvaro Henry werd het persoonlijk wel een mooie avond. De verdediger kwam als invaller binnen de lijnen en maakte daarmee zijn officiële debuut in het betaald voetbal.
Discussieer mee op de forums


Tags

graafschap jong hlynsson viereck alvaro bijgehaald gooijer heitinga henry kristian natrappen neal neerhalen timmer tristan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.