Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Lisandro Magallán vertrokken bij Ajax

5 januari 2023 14:48 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Lisandro Magallán vertrokken bij Ajax</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax bekend gemaakt dat Lisandro Magallán per direct is vertrokken bij de club. Met de Argentijnse verdediger is een akkoord bereikt over het beëindigen van zijn contract. Magallán kwam in januari 2019 naar Ajax en kwam uiteindelijk niet verder dan negen officiële duels. Afgelopen seizoenen speelde hij op huurbasis al voor RSC Anderlecht, FC Crotone en Deportivo Alavés.

Verschillende Spaanse en Argentijnse media meldden eerder al dat Magallán het seizoen zal afmaken bij het Spaanse Elche.

Meer op Ajax.nl




Tags

magallan alaves anderlecht crotone deportivo elche meldden rsc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Weer een hoofdpijndossier minder.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Komt vast wel weer een ander hoofdpijndossier voor in de plaats.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Wat ongetwijfeld vervangen gaat worden door het volgende. Want ik zie nu een hoop reacties van dat er jeugd doorgeschoven kan worden nou vergeet het maar want Schreuder heeft de gehele eerste seizoenshelft de jeugd bewust genegeerd om zijn prulaankopen er niet nog slechter uit te laten zien. Dat wordt "gewoon" weer een aankoop of Grillitsch wordt de backup voor die plek.
+3/-1

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Tsja, niet alle aankopen worden toppers. Jammer, maar hij heeft zich altijd professioneel opgesteld. Ik hoop in ieder geval dat hij het bij Elche wél gaat vinden.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het erge is dat vantevoren voor velen duidelijk was dat hij niet bij Ajax zou slagen. In Argentinië wisten ze het al. Hoe zo iemand bij ons terecht komt, is mij een raadsel.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Precies, daar werd enorm on gelachen in Z-A
+2/-0

1 jaar geleden
Om Green Day te quoten: "Good Riddance".
+2/-0

1 jaar geleden
Kiki, in Argentinië bedoel je. Hij is wel enkele seizoenen verhuurd, dus ook minder salaris gekost. Daarom moeten die scouts beter uit hun doppen kijken en vooral luisteren. In de Eredivisie zien we spelers iedere week spelen en daardoor beter in te schatten, is ook geen garantie weet ik. Daarom moeten we spelers van Jong Ajax eerder durven te laten spelen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Oeps! Argentinië inderdaad. Soms typ je ineens het verkeerde land. Hij heeft ook zodanig veel voor ons gespeeld. Erg memorabel.
+1/-0

1 jaar geleden
Eindelijk officieel weg, elke voorbereiding was hij daar weer zodat we hem niet konden vergeten.
Vanaf nu kan dat dus.
Jammer dat het niet gelukt is, maar kwan duidelijk te kort voor Ajax.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos