Transparent
Inloggen
Sluiten

Ahmetcan Kaplan lang uit de roulatie vanwege knieblessure

16 december 2022 20:06 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ahmetcan Kaplan lang uit de roulatie vanwege knieblessure; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat Ahmetcan Kaplan opnieuw langdurig uit de roulatie zal zijn. De Turkse jeugdinternational heeft op de training een knieblessure opgelopen en zal daardoor de komende maanden niet inzetbaar zijn. Kaplan is inmiddels al succesvol geopereerd. De verdediger ontbrak in de eerste seizoenshelft ook al lange tijd vanwege een blessure.

Meer op Ajax.nl
Tags

kaplan ahmetcan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Zou me niks verbazen als hij te snel terug is gekomen van zijn vorige blessure. Heeft de medische staf al jaren een handje van. Of het is chronisch.
+2/-0

2 maanden geleden
Dit is echt shit... Allereerst natuurlijk voor Ahmetcan, maar ook voor Ajax. Blind weg, Ahmetcan geblesseerd, Sanches kan het niet, Bassey wil wel, maar is nog niet zover, Timber uit vorm, Rensch... wat moet je ermee.

Schreuder als trainer pffff...

Dit gaat een heel zware tweede seizoenshelft worden.
+6/-1

 
2 maanden geleden
Op een gegeven moment wordt alles beter.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Kan het nog slechter dan als tijdens het Schreuder tijdperk?
+3/-0

 
2 maanden geleden
Met name het laatste, Schreuder als trainer.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb Kaplan nooit zien spelen en de scouting is ook niet alles meer bij Ajax! Daarmee wil ik zeggen dat ik niet weet wat we gaan missen! Ajax moet eens goed nadenken wat ze willen!T gaat zo gloeiend fout!
+3/-1

 
2 maanden geleden
Heb ik ook. Klote voor die gozer maar amper gezien. Kan het gemis daarom niet beoordelen. Verder helemaal eens want het ging al hartstikke fout van de zomer qua aankoopbeleid. Tis mij dan ook een raadsel waarom de RvC in november Alfred Schreuder fiat verleende voor nieuwe aankopen. Een bonus die na mijn mening nergens op is gebasseerd.

Laat Schreuder eerst maar eens bewijzen dat hij met het huidge materiaal een elftal kan neerzetten met herkenbaar voetbal en resultaten. Het leek nergens op. Gaande de rit bleek de man niet eens meer in staat om een gemotiveerd elftal op te stellen omdat de helft verbaasd en/of geirriteerd rondliep.

Als dat structureel veranderd kijken we van de zomer wel verder. Echter ga ik daar niet meer vanuit. Uiteraard wil je niet verder achterop raken maar ergens hoop ik dat Schreuder snel vertrekt, omdat ik denk dat er onder zijn leiding geen vooruitgang meer geboekt gaat worden. Word de verloren tijd verlengt met bijbehorende sportieve -en financieele schade.

Johan Derksen stelde ooit dat als je de beste spelers hebt, het niet meer uitmaakt wie er als coach op de bank zit. Daar zit een kern van waarheid in maar dan nog heeft een coach/trainer een belangrijke functie. Een goede teambuilding en communicatie zijn één van de pilaren waarop succes rust. Ook dat zie ik niet bij Schreuder terug. Wat ik wel zie is onbehoorlijk tactisch inzicht en creatief onvermogen, naast opmerkelijke opstellingen en wisselbeleid.

Bovendien krijg ik met zijn wedstrijdanalyse telkens de bevestiging dat we niet naar de zelfde wedstrijd hebben gekeken. Nu zou je denken dat dit onderdeel met de pers maar een formaliteit is. Nou nee niet helemaal. Vaak valt met zo'n nabespreking veel winst te behalen om te bepalen of we met een coach te maken hebben waar we nog veel plezier en sportieve successen mee gaan beleven, of helemaal niet. Vaak geven dergelijke gesprekken de waarde van de coach aan. De reden waarom ik de nabesprekingen van Louis van Gaal en Carlo Ancelotti altijd waardeer. Werkelijk een wereld van verschil in uitstraling en objectiviteit. Je ziet onder hun leiding ook nooit een speler voor de camera verschijnen die aangeeft dat hij niet wist wat hij moest doen in het veld.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik had nog een soort van hoop dat deze kerel kan opbouwen. Wie gaat de oh zo belangrijke opbouw van achteruit verzorgen? Ik kan alleen een lijstje maken van spelers die dat niet kunnen doen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
De zaakwaarnemer van Alfred zal best wel een lijstje hebben van spelers die dat wel uitstekend kunnen.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik houd mijn hart vast voor het aankoopbeleid met H2 en Schreuder aan het roer.
Het scoutingsapparaat wordt niet meer gebruikt en ook de hoofd opleiding schijnt geen stem meer in het kapitel te hebben terwijl in het verleden is bewezen dat er spelers zijn gekocht die met winst verkocht kunnen worden, zich dus ontwikkelt hebben tijdens hun periode bij Ajax. Ontwikkeling is typerend voor echte talenten.
Ajax schijnt nu ook alweer een verdediger te zoeken en 20 miljoen te willen uitgeven voor een kereltje van 17 jaar. H2 en Schreuder hebben zodanig gefaald dat ze bewezen hebben niet kapabel te zijn voor hun posities voor het niveau wat Ajax nastreeft en wat er van hun verwacht mag worden.
+2/-0

2 maanden geleden
Heel spijtig voor die jongen maar hij heeft nog niks geleverd. Spelers die op zijn leeftijd veel geblesseerd zijn dat wordt niks in de top. Kijk maar naar bv. Eiting.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.454 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alfred bag bassey bergwijn blind boer dienende donpedro elsimao godzijdank hamstra heitinga kaltenbach kudus lidus overneemt papierwerk reiziger rvc sar schreuder shogun stewart suavimani tadic taylor volendam voortzetting wijndal yakubu