Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Typisch dat dit binnen een dag bij de "media" ligt'

15 december 2022 15:51 - Daley Blind
Foto: Pro Shots

Daley Blind: "Typisch dat dit binnen een dag bij de "media" ligt"; image source: Pro Shots

Daley Blind heeft via zijn persoonlijke Twitter-account gereageerd op de geruchten dat hij een transferverzoek heeft ingediend bij Ajax en hij transfervrij mag vertrekken. "Zo jammer, maar typisch dat dit binnen een dag bij de 'media' ligt", aldus Blind. "Het is ook nog eens een verkeerde afspiegeling van zaken. Zucht."




Tags

blind afspiegeling transferverzoek zucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Bogarde werd ook in 1 dag aan de kant geschoven met vage redenen, hij zou te goed zijn voor functies bij de club waar hij 7 jaar met liefde werkte. We kunnen er op zeker vanuit gaan dat zowel Kudus als Alvarez gaat vertrekken. Alfred en Edwin houden niet van mensen die en weerwoord hebben. We gaan zware tijden tegemoet.
+7/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Triest dat een kind van de club op dergelijke wijze zich via twitter uit moet spreken omdat een aantal zaken in de berichtgeving niet kloppen. ARH Telegraaf weer...
+5/-0

1 jaar geleden
Logisch dat dit meteen lekte naar de pers. Schreuder bleek immers onder ten Hag ook al het lek naar de pers te zijn.
+9/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Bij Hoffenheim speelde hij het ook via de media. Daar gooide het bestuur hem buiten, hier wordt hij beloond met grenzeloos vertrouwen en dito investeringen.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Toch best een tijdje geweest dat zaken binnenskamers bleven. Dat vond ik toch wel heel positief en lijkt me ook veel verstandiger inzake transfers en dergelijke. Het heeft ook te maken met vertrouwen. Als echt waar blijkt te zijn dat Schreuder het lek is dan heel gauw eruit trappen die vent. Maar ik denk dat er geen issue gemaakt van het lekken door de media, want dat is juist hun bron.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat Schreuder niet keihard wordt aangepakt in de media zegt genoeg.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Een reden te meer om deze falende trainer die Ajax in no time heeft afgebroken direct te ontslaan en maak Peter Bosz tot eind van het seizoen trainer.
+5/-0

 
Die zegt deze week in VI nog niet terug te willen naar Nederland en al in gesprek te zijn met een buitenlandse club
+3/-0

 
1 jaar geleden
Zou ook zomaar de zaakwaarnemer kunnen zijn hè. Die heeft er ook baat bij.
+3/-0

1 jaar geleden
Ja Daley, dat is vandaag de dag het Ajax van Schreuder.
Onbegrijpelijk dat de club zo ver afglijd...
+4/-0

1 jaar geleden
Na enkele jaren zonder gelek, is het dit seizoen weer raak. Toeval?
+7/-0

 
1 jaar geleden
Lijkt soms weleens op een soort CIA activiteiten, info zo sturen om er makkelijk misbruik van te maken, je eigen beter wegzetten dan je bent. Waarschijnlijk zijn Ajax, Blind en Antwerp eruit gekomen (die wilden geen transfersom betalen, maar wel salaris). Op deze manier laat Ajax zien, kijk eens hoe coulant wij zijn tegen werknemers met staat van dienst, is een soort propaganda.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Duidelijk toch. Schreuder wilde koste wat kost met spoed van Daley af. De wijze waarop er word gehandeld is de snelste en makkelijkste manier om er van af te komen.

De wijze waarop erg slecht als je het mij vraagt. Kan me voorstellen dat Daley een dergelijke boodschap persoonlijk onder vier ogen aangehoord had willen hebben. Dat verdiend hij ook. Het heeft nu meer weg van een laffe afhandeling, achter de ellebogen werk.
+6/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Als het zo is gegaan hoop ik eigenlijk dat Daley nog even een boekje open doet over hoe het bij Ajax ging onder Schreuder.
Maar dat zal ongetwijfeld door een aantal mensen weer worden gezien als 'natrappen'.

Schreuder? Heel snel OUT!!!
+4/-2

 
1 jaar geleden
Hij is al vervangen door Taylor. Gravenberch wou zijn contract niet verlengen en moest dus verkocht worden. Tsja, zijn probleem.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Juist, Taylor heeft 101% gezegd dat hij bij Ajax wilde slagen en zelfs niet verhuurd wilde worden. Dat toont van karakter!!!! Hij komt er wel.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat t nu wel een slangenkuil is bij Ajax, niemand durft in te grijpen! In no time staan we weer op achterstand! Gvd
+4/-0

 
1 jaar geleden
Die kant neigt het mogelijk op te gaan. Als coach zijnde dien je ten alle tijden iets dergelijks te voorkomen maar zal me niks verbazen dat het onder Schreuder al gaande is. Een volgend handje slechte uitslagen kon wel eens de trigger zijn dat de etterbult openbarst. Destijds bij Twente was het onder Schreuder een warboel en werd vervolgens
ontslagen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
T s zeker gaande ! Tijdperk Overmars is voorbij, nu pas zien we wat hij voor elkaar kreeg! Ziyech ziet dat ook en komt nooit!
+3/-0

1 jaar geleden
Zo klaar met voetbal anno 2022/2023.Wedden dat de hele boel binnenkort implodeert qua kapitalisme?!Oliesheiks gaan eerdaags ook failliet en bij Engelse clubs is het ook ooit een keer op.Misschien ook maar beter voor de sport zelf….
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal