Transparent
Inloggen
Sluiten

Zwak Ajax onderuit in oefenduel tegen Blackburn

3 december 2022 12:52
Foto: Pro Shots

Zwak Ajax onderuit in oefenduel tegen Blackburn; image source: Pro Shots

Ajax is in een heel zwakke wedstrijd onderuit gegaan tegen Blackburn Rovers. De ploeg uit de Engelse Championship was uiteindelijk met 0-2 te sterk tijdens het oefenduel in Marbella. Logischerwijs ontbraken in de ploeg van Alfred Schreuder de elf internationals die actief waren en zijn op het WK in Qatar. Ahmetcan Kaplan stond in de basis en speelde uiteindelijk een helft.

Opstelling Ajax: Stekelenburg (69' De Graaff), Rensch (69' Misehouy), Kaplan (46' Aertssen), Bassey (69' Vos), Wijndal (84' Kjaer), Regeer (69' Hato), Fitz-Jim, Hlynsson (69' Gooijer), Conceicao (84' Giovanni), Brobbey (46' Lucca), Rasmussen (69' Martha)
Discussieer mee op de forums


Tags

blackburn kaplan aertssen ahmetcan alfred bassey brobbey championship conceicao gooijer graaff hato hlynsson jim kjaer lucca marbella martha misehouy qatar rasmussen regeer rensch rovers schreuder stekelenburg vos wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Sint en Piet mogen hem wel in Spanje houden...
+5/-2

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Maar over de wedstrijd; je kan dit toch nauwelijks een representatief 1e elftal noemen. Maar goed om alle 'jonkies' te zien. Dus valt het me tot nu toe mee.
+2/-1

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Tsja, ze staan tenslotte wel 3e in de Championship League 🤣🤣🤣
Het begint lachwekkend te worden, zó slecht als Ajax voetbalt.
+2/-2

1 jaar geleden
Klaar met Schreuder, ze durven hem niet te ontslaan
+6/-1

1 jaar geleden
Het lag weer helemaal open achterin.
+4/-1

1 jaar geleden
Ook ik ben geen voorstander van Schreuder, maar dit gaat om een oefenpotje. Lekker boeiend wat de uitslag is.
+3/-3

1 jaar geleden
Het mag dan wel een oefenpotje met reserves zijn maar veel zal het niet opleveren. Terugkerende basisspelers zullen er niet wakker van liggen hun plek kwijt te raken.
+4/-0

1 jaar geleden
Hoe lang worden wij geacht dit nog te tolereren? Of zit Schreuder er slechts als placeholder, totdat Danny Blind na het WK terugkeert als Commissaris en hem (bij gebrek aan een statutaire Technisch Directeur) vervangt door Louis van Gaal.

Van Gaal zei immer niet terug te willen keren als Commissaris of TD. Over de positie van hoofdcoach heeft hij echter nooit expliciet aangegeven dit niet te willen.

Aangezien de bestuursraad en ExCo duidelijk hebben aangegeven te wachten met technische beslissingen tot de terugkeer van Blind, en Blind in het krijt staat bij Van Gaal omdat hij zijn zoon in NL11 houdt (en datzelfde bij Ajax zou kunnen doen), is het wellicht allemaal een logische optelsom. Quid pro quo.

Als dat er voor zorgt dat Schreuder opsodemietert, dan hebben ze mijn zegen. De lijn Cruijff is immers toch al geëindigd en komt tot mijn grote verdriet nooit meer terug. Beter dat we dan nu eindelijk één lijn gaan volgen, die niet continu intern bestreden en tegengewerkt wordt.
+7/-0

1 jaar geleden
Dit kan toch niet langer zo. Hoe krijgen we Schreuder weg?
+3/-1

1 jaar geleden
Het wordt helaas van kwaad tot erger. Ik opteer nog steeds een functie elders voor onze trainer die het seizoen in feite al heeft verkloot. Nu maar proberen om Europees voetbal te bewerkstelligen. Hell of a job 🧐⚽️
+2/-1

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ja, lekker in de Conference League schitteren. Nou, dan liever niks en alles op het landkampioenschap zetten. Wat moet je daar voor doen? 5e worden? Mag toch hopen dat zelfs Schreuder dat gaat lukken.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst