Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax met selectie van 27 spelers naar Marbella

28 november 2022 11:30 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax met selectie van 27 spelers naar Marbella; image source: Pro Shots

Ajax is maandag richting Marbella vertrokken voor een trainingskamp. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Ondanks dat de 11 WK-gangers logischerwijs ontbreken, heeft Alfred Schreuder in totaal 27 spelers geselecteerd. De selectie is voor een groot deel aangevuld met spelers van Jong Ajax en Ajax Onder 18. Tot en met zaterdag verblijft Ajax in Spanje.

Volledige selectie:
Maarten Stekelenburg
Jay Gorter
Calvin Bassey
Owen Wijndal
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Florian Grillitsch
Youri Regeer
Brian Brobbey
Lorenzo Lucca
Francisco Conceição
Youri Baas
Christian Rasmussen
Kristian Hlynsson
Amourricho van Axel Dongen
Kian Fitz-Jim
Jeppe Kjaer
Donny Warmerdam
Olivier Aertssen
Tristan Gooijer
Jaydon Banel
Tom de Graaff
Giovanni
Gabriel Misehouy
Silvano Vos
Jorrel Hato
Ar'jany Martha

Meer op Ajax.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

marbella aangevuld aertssen ahmetcan alfred amourricho axel banel bassey brobbey conceicao dongen florian francisco gabriel gangers gooijer gorter graaff grillitsch hato hlynsson jany jay jaydon jeppe jim jong jorrel kaplan kjaer kristian lorenzo lucca martha misehouy owen rasmussen regeer rensch schreuder silvano stekelenburg tom trainingskamp tristan vos wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Schreuder nog niet weg? Maar ls net dat onana alweer weggestuurd is. Toch respect hoe ten hag die groep bij elkaar wist te houden.
+3/-1

1 jaar geleden
Wat heeft Pieri misdaan dat hij niet mee mag? Hij kan er niks aan doen dat Ajax hem mis gescout heeft. Hij zou toch de stand inn kunnen zijn van Bassey.
+3/-0

1 jaar geleden
Op een hand vol spelers na is Schreuder met jong Ajax op pad. Misschien een idee om hem tot de zomer coach van het tweede te maken met Heitinga als assistent? Kunnen we zien of hij daar wel vorderingen boekt. Kan Ajax in de tussentijd op zoek na een TD die van de zomer wel in staat is om spelers op kwaliteit in te schatten, gericht in te kopen.

Valt er met Schreuder enigzins een stijgende lijn in zijn coaching te vinden bij jong Ajax kan hij mogelijk in september een nieuwe kans krijgen bij de hoofdmacht.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.291 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey elsimao ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht