Transparent
Inloggen
Sluiten

Louis van Gaal: 'Ik sta niet open voor een rol in de Raad van Commissarissen van Ajax'

11 november 2022 13:55
Foto: Pro Shots

Louis van Gaal: "Ik sta niet open voor een rol in de Raad van Commissarissen van Ajax"; image source: Pro Shots

Louis van Gaal gaf op de persconferenctie van het Nederlands elftal aan niet open te staan voor een rol in de Raad van Commissarissen van Ajax. "Ik ben eerder al technisch directeur geweest bij Ajax en was toen verantwoordelijk voor het technisch beleid. Dat werd niet geapprecieerd", aldus Van Gaal. "Ik ben al meerdere keren gevraagd om commissaris te worden bij een club."

De bondscoach ziet zich echter niet passen in een dergelijke rol. "Ik ben niet een figuur die adviezen geeft en de rest van de raad zegt dat het geen goed advies is", zo gaf hij aan. "Als iemand met zo veel ervaring advies geeft en dat wordt in de wind geslagen, daar ben ik geen goed figuur voor. Daar kan ik niet tegen. Geen club hoeft me daarvoor te vragen."
Tags

gaal geapprecieerd persconferenctie wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Logisch. Maar kunnen ze Louis niet vragen als interim trainer? Kans dat hij hier geïnteresseerd in zal zijn is ook nihil. Maar niet geschoten is altijd mis!
+1/-0

 
4 weken geleden
Als je hem vraagt als trainer moet je hem uiteraard niet als interim trainer vragen. Ook voor de lange termijn zal de kans nihil zijn dat hij ja zegt, maar Van Gaal is iemand die op de lange termijn iets neerzet, totaal geen interim trainer profiel.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Het is uitgesloten dat hij bij een club een lange verbintenis aan gaat. Misschien krijgt hij een interim rol er nog bij Truus doorheen.
+2/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Ik lees hier een groot ego en een hoog "my way or the highway" gehalte. Daarmee is hij niet de juiste man voor Ajax. De kracht van de afgelopen jaren was de samenwerking, het team. Je ziet nu wat er gebeurt als het op technisch en bestuursgebied los zand is. Dan krijg je chaos. Van Gaal is niet een man van samenwerking. Dat kan dus alleen maar slecht aflopen.

Bovendien krijg je Danny Blind er gratis bij en daar wordt niemand gelukkig van.
+4/-0

 
4 weken geleden
Volgens mij is dat ook precies wat hij zelf bedoelt.
+2/-0

nieuws-redacteur 4 weken geleden
Hij gaat nooit Danny Blind voor de voeten lopen. Misschien dat hij over te halen is voor een tijdje ons te helpen als trainer.
+1/-0

4 weken geleden
Ik ben een groot bewonderaar van hem. Enige die Ajax weer op de rails kan krijgen
+2/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Dat mag geen probleem meer zijn beste Louis. Voor de huidge TD functie hebben we nu bij Ajax iemand rondlopen met geen enkele ervaring die van alle kanten de wind mee kreeg om spelers binnen te halen waarvan het gros nergens op sloeg met als dieptepunt Ocampos.

Alles is dus weer mogelijk!
+2/-0

4 weken geleden
TD dan maar?
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanvalsspel ake alvarez argentinie balgoochelaar balverlies bassey betweters blind daarnaar delcampo depay donpedro duimpjes elsimao frankrijk frommelaar frommelt gaal hot kudus lidus liverpool mbappe oranje schreuder sterkhouder suarez teamplayer ziyech