Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Qua veldspel zag het er weer heel erg goed uit vond ik'

10 september 2022 22:14

In gesprek met ESPN gaf Alfred Schreuder aan vooral tevreden te zijn over het spelplezier en de energie die zijn ploeg had uitgestraald. "Dat doet me heel goed. Je ziet dat ze veel plezier hebben en veel energie geven. Qua veldspel zag het er weer heel erg goed uit vond ik", aldus Schreuder. "Na een paar minuten had ik al het gevoel dat het goed zat. We scoorden vroeg. We wisten dat we veel van kant moesten wisselen, omdat zij verdedigend heel goed staan en ze dan in beweging kwamen. Dat hebben we heel goed gedaan."

Schreuder was het wel eens met de opmerking dat het makkelijker ging dan vooraf werd gedacht. "Maar dat kwam omdat we zelf volop geconcentreerd waren", zo gaf hij aan. "Als je dan vroeg scoort is ook wel lekker natuurlijk. Ik vond dat wij de eerste 30, 35 minuten prima speelden. Daarna kregen we wel een paar counters tegen en daar stonden we niet altijd goed."

In de tweede helft kon de trainer nog volop wisselen. "Misschien dat we de laatste speler nog iets te vroeg wisselde, maar ik vond dat we dat toen best konden doen", zei hij daarover. "Met Bassey valt gelukkig mee, maar toch moest je de laatste minuten met tien man spelen. Dat was wel minder."
Tags

schreuder alfred bassey counters espn geconcentreerd spelplezier uitgestraald

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.531 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene jong kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal