Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het was een mooie avond met onze fans'

7 september 2022 22:27

In gesprek met RTL7 was Dusan Tadic het eens met de opmerking dat het voor Ajax een droomstart is. "Het was een mooie avond met onze fans. Het was een goede overwinning", aldus Tadic. "De teamspirit was heel goed. Iedereen speelde in dienst van het team en dat was het belangrijkste. Veel bewegen en goed drukzetten, dan spelen wij goed."

Vooraf was al besproken dat Ajax veel druk zou gaan zetten. "We moesten onze eigen wedstrijd gaan spelen en veel druk gaan zetten", zo gaf hij aan.

Tadic was niet tevreden over zijn eigen spel. "Sommige ballen had ik beter moeten spelen", zei hij daarover. "Je moet altijd alles doen voor jouw ploeg en het kan verder altijd beter."
Discussieer mee op de forums


Tags

tadic droomstart drukzetten teamspirit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer eist gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal