Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohammed Kudus weigert te trainen en wil naar Everton'

31 augustus 2022 13:29 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Mohammed Kudus weigert te trainen en wil naar Everton"; image source: Pro Shots

Mohammed Kudus weigert te trainen bij Ajax. Dat meldt De Telegraaf. De middenvelder wil naar Everton vertrekken en heeft zelfs al een persoonlijk akkoord, maar Ajax weigert om mee te werken aan een transfer. Antony dwong ook een transfer bij Ajax af door weigeren om nog te trainen, terwijl Lisandro Martínez ook na ruzie met Gerry Hamstra vertrok. Volgens De Telegraaf lijkt de poging van Kudus echter vergeefs te zijn.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus everton telegraaf antony gerry hamstra martinez poging vergeefs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Als Ajax nu weer instemt, dan komt er nooit meer een speler op de training opdagen als hem iets niet zint.
+6/-0

 
2 maanden geleden
dat ligt eraan, als Everton ook 100M biedt kan jer best mee instemmen ;)
+5/-0

2 maanden geleden
Lekker bij JA laten mee trainen en spelen de komende 3mnd. Het mag niet meer zo zijn dat de spelers gaan weigeren om te trainen. Dat is gewoon werkweigering en Ajax moet hier kei en kei hard optreden om een statement te maken.

Antony was en is nog steeds een uitzondering en zo moet dat beschouwen worden. Los van het feit dat ik Kudus echt wel talentvol vind en ondanks zijn sterke begin bij Ajax heeft hij een periode gehad onder TH waar hij echt als een natte krant speelde. Hij moet gewoon zijn best blijven doen.

Zulke spelers zouden voorbeeld aan Tagliafico moeten nemen. Nooit problemen maken, altijd 200% geven en als je transfer wilt maken dwing je dat op een andere manier af.
+9/-0

2 maanden geleden
Tja, dat kan natuurlijk niet wat Kudus doet. Logisch is het wel want de trainer die voor de tv continu verklaart hoe goed Kudus wel niet bezig is laat vervolgens elke week dezelfde elf opdraven waaronder een nonstop falende Berghuis en een Taylor die leuk meedraait maar hoger als een 6,5 komt hij gemiddeld niet tot nu toe. Daar doet die ene goede wedstrijd van Berghuis afgelopen zondag even niet toe want gemiddeld komt hij daarmee echt niet hoger als een 5,5 over zijn laatste tien wedstrijden.
En Kudus die incl. voorbereiding en de minuten die hij in de competitie kreeg draaide echt een 7,5 tot 8 gemiddeld maar heeft inmiddels eelt op zijn kont van het bankzitten.
What more to do zal hij op zeker denken. Deze trainer blijft maar zeggen hoe goed hij mij vind maar geeft mij maar geen kans. Net als ten Hag heeft hij een favoriete elf en die spelen altijd. Gevolg? In de basis verslappen meerdere spelers zoals Berghuis en Tadic en op de bank breekt oorlog uit. Hoe is het toch mogelijk dat er zoveel trainers zijn die dat peoples management maar niet bergrijpen. Zelfs al klopt die theorie dat de beste elf (wat ze niet eens zijn want daar hoort Kudus bij) altijd moeten spelen? De schade die dit aan het totaal toebrengt is veel groter als de winst die de altijd basis elf brengen.
Iedereen ziet hoe Tadic en Berghuis liepen te emmeren met hun vorm. Maar toch altijd maar weer in die basis staan. Daarmee krijg je ze echt niet op scherp en raakt de motivatie van je bank ook zoek. Dom dom dom.
Dus Kudus, stop ajb met die Antony truc van ik train niet meer. We begrijpen je maar dat kan niet. Enne...... meneer Schreuder stop ajb eens met altijd maar dezelfde elf in de basis te zetten. Rouleer jongens als Kudus en Klaassen gewoon mee in een rotatie en zet alleen in de toppers de in jouw ogen beste elf in het veld. Zo hou je de basis gemotiveerd en in vorm en hetzelfde geld voor de bank. Wat je nu doet gaat niet werken. Alleen Groningen thuis was Ajax waardig en voor de rest waren het zaadwedstrijden met amper een kans. Dat gaat niet werken in de long run. Dan gaat PSV kampioen worden en in de Cl worden dit soort wedstrijden genadeloos afgestraft.
+8/-3

 
2 maanden geleden
Klopt als een bus. Goed verwoord.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Wel denk ik ergens dat ze rustig aan doen met Kudus, omdat hij zo ongelooflijk blessuregevoelig is. De man is aan de lopende band geblesseerd geweest.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Het is helemaal niet logisch werkweigering.
Martinez en Alvarez hebben onder Ten Hag meer dan een half jaar op de bank gezeten.
Zonder te morren en wachtend op hun kans om deze vervolgens met 2 handen aan te pakken.

Ik zeg zaterdag 2 minuten voor tijd in laten vallen, trakteren op een striemend fluitconcert en daarna 3 weken meetrainen met jong Ajax.
Dan bind hij wel in.
Tijd voor Ajax om paal en perk te stellen aan zulke muiterij, een signaal afgeven dat we dit niet accepteren.
Gewoon keihard optreden.
+1/-3

 
2 maanden geleden
Logisch is inderdaad niet het juiste woord wat ik gebruikt heb maar begrijpelijk is het wel. Antony flikt het voor zijn neus en voor de rest staat het duidelijk in mijn stukje wat Schreuder met hem doet. Ik keur het ook af alleen wat Schreuder doet keur ik ook af.
En je kan niet Kudus zwaar straffen en Antony zijn zin geven.
+1/-0

2 maanden geleden
Spelers die denken dat ze groter zijn dan Ajax, inpakken en wegwezen of een heel seizoen op de bank houden. Wat een grootheidswaanzin zeg...
+5/-0

2 maanden geleden
Dit is precies een van de motivaties waarmee we met een aantal hier tegengas gaven op de rest die het bod niet te weigeren vonden.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik begrijp die jongen wel. Ajax heeft een precedent geschept met Antony en moet nu op de blaren zitten. Kudus wordt als een stuk vuil behandeld. Schreuder moet eens bij zichzelf te raden gaan door Blind en Tadic elke keer weer op te stellen, terwijl ze keer op keer slecht spelen. En dan met droge ogen beweren dat Tadic goed speelde afgelopen weekend. Terwijl alle statistieken het tegenovergestelde lieten zien.
+7/-3

 
2 maanden geleden
Hoezo? hij heeft gewoon na zijn blessures amper nog echte waarde getoond. Deze jongen heeft lange tijd lekker op de bank gelegen en is flink doorbetaald zonder al die tijd een competiewedstrijd te hebben gespeeld. Wat meer dankbaarheid zou je wel mogen verwachten.
+5/-4

2 maanden geleden
Belachelijk! Als een club wil afwijken van een contract dan wordt daar schande over gesproken en volledig terecht! Andersom is het ineens vreemd? Je tekent met je volle verstand een contract. Je krijgt salaris en daar staat een prestatie tegenover: met de juiste instelling trainen en wedstrijden spelen. De trainer bepaalt wie minuten krijgt, niet de speler. Niet tevreden? Jammer dan! Een club kan zich melden bij Ajax en pas als alle partijen tevreden zijn (Ajax, Kudus en de kopende club) dan kunnen er handtekeningen gezet worden onder een nieuw contract. Morgen is de soap voorbij en mag Kudus zich bewijzen op het veld en anders worden het 4 lange maanden zonder speelminuten.
+8/-0

2 maanden geleden
Gaat vast niet gebeuren. Komt er ook erg laat mee aanzetten.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Strik er om..,!
Kan hij bij Everton op de bank want daar komt hij ook alleen maar aan invalbeurten toe ..op z’n hoogst …
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer, zeer goede voetballer, vindt hem beter, bruikbaarder dan Berghuis.
+1/-2

2 maanden geleden
Dit valt me tegen van Kudus.
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Mij niet,Onana streken.
+2/-1

2 maanden geleden
Gaat niet meer weg. Is het te laat voor.

Bovendien moet hij eerst maar eens een vol seizoen voetballen. Goede speler hoor, maar we hebben er vooralsnog maar weinig profijt van gehad. En dan wil hij nu al weg? Hij krijgt z'n kansen dit jaar echt wel.
+1/-0

2 maanden geleden
Snap hem wel, heeft weinig uitzicht op speeltijd, maar Ajax bepaald de transfersom natuurlijk. Zit de vraagprijs, hoop niet minder dan 20 dichtbij het aanbod van Everton, dan kan je hem een dagje vrijgeven zodat hij niet geblesseerd raakt. Vanavond weten we meer en dan zal hij morgen wel weer komen trainen mocht het niet lukken.
+1/-0

2 maanden geleden
Snel verkopen,ondankbare snotneus.!
+3/-1

 
2 maanden geleden
Juist niet, dan gaan ze dit in het vervolg allemaal doen.
+1/-0

2 maanden geleden
Dit is natuurlijk volstrekt zinloos, zeker op de voor NL laatste dag van de transferwindow. Het is niet alleen dom, het is ook extreem egoïstisch. Kudus heeft Ajax ook nog maar heel weinig gebracht (in tegenstelling tot Antony, mocht je die vergelijking willen maken). Wat ik wel snap, is dat Kudus meer wil spelen en ik vind dat dit ook moet gebeuren. Ik denk dat het vertrek van Antony daar ook voor zal gaan zorgen. Wie de plek van Antony dan moet overnemen, moeten we denk ik wat mee gaan expertimenteren. Dat zou Kudus kunnen zijn, maar ook Bergwijn of Tadic. Met veel positiewisselingen voorin komen ze er misschien wel alledrie veel te spelen. Ik ben geen fan van Berghuis op rechtsbuiten, bij Feyenoord was dat redelijk succesvol, maar bij Ajax niet.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.531 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene jong kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal