Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Bassey voor twee wedstrijden geschorst

1 augustus 2022 15:51 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Calvin Bassey voor twee wedstrijden geschorst; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Calvin Bassey de eerste twee competitieduels van Ajax zal moeten missen. De verdediger is voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk geschorst. Bassey werd zaterdag tijdens de Johan Cruijff Schaal na tussenkomst van de VAR met een directe rode kaart van het veld gestuurd.

Meer op KNVB.nl




Tags

bassey competitieduels knvb var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Overdreven zeg 2 potjes. Daarna CV zetten en nooit meer back.
We hebben een reus nodig achterin.
+5/-1

1 jaar geleden
Schandalig, ik heb wel eens zwaardere overtredingen gezien die niet eens bestraft zijn, het was niet echt een opzettelijke overtreding, worden we weer g....
+2/-1

1 jaar geleden
Het beeld stil zetten op het moment van impact of vertraagd afspelen leidt automatisch tot dit soort straffen. Ik geloof nooit dat hij bewust de intentie had om de enkel te raken. Hij was gewoon te laat,één wedstrijd had volstaan.
+2/-0

1 jaar geleden
Beetje overdreven dit. Voor dergelijke straffen ga je eerder de richting uit van tegenstander raken met gestrekt been ipv de bal etc..

Wel eens dat Bassey Centraal moet staan, niet als back. Verder komt de straf na mijn idee niet bepaald ongelegen uit. Bassey moet zijn draai nog vinden bij Ajax en in Amsterdam. Heeft daar nu wat meer tijd voor.

Ik zie hem ook niet als directe versterking. Dan hebben we het volgens mij eerder over een Virgil van Dijk, Pique enzovoort. Denk dat we op termijn pas van Bassey gaan profiteren net zoals Martinez in beginsel twijfel zaaide onder de supporters maar na mate door de meesten werd verguist.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Twijfel bij Martinez?
Alleen bij EtH dan.
Je kan geen appels met peren vergelijken of een spits met een keeper maar ik verwacht dat hij het hoogste podium gaat aantikken van de selectie van afgelopen 2 seizoenen.
Een formidabele techniek in combinatie met de grinda.
Ja, hij had iets groter mogen zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Kan hij ff rustig settlen en straks een frisse start maken.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vraag me af of deze schorsing ook telt bij Jong Ajax? Als dit het geval is dan is het een optelsom van 1x JA en 1x Ajax1???
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zo werkt het niet, zijn twee potjes voor het eerste.
+2/-0

1 jaar geleden
Ach, Chivu pakte in zijn eerste twee weken bij Ajax ook rood en vervolgens ook in zijn eerste potje voor AS Roma. Als Bassey een dergelijk niveau gaat aantikken, hoor je mij niet klagen. Laten we het houden op een te grote bewijsdrang. Zal zichzelf meer moeten leren kanaliseren en moet nog even leren dat de Nederlandse arbitrage nogal pierluttig kan zijn. Beter nu meteen met zijn neus op de feiten, dan kan hij die ontwikkeling ook des te sneller maken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Aangaande Chivu klopt. Of Bassey dat niveau kan gaat aantikken moeten we afwachten. Volgens Giovanni van Bronckhorst zit er veel rek in die jongen, leert hij snel. Ik geloof dat we mogen aannemen dat Giovani weet waar hij over praat.

Als alles meezit speelt Bassey nog een wedstrijd of 8 tot half oktober. Dan ligt de competitie plat vanwege voorbereiding WK. Ik neem aan dat de Keuken Kampioen Divisie niet stopt. Nigeria doet niet mee aan het WK en zou Bassey tot aan de winterstop met Jong Ajax mee kunnen spelen opdat hij in januari er helemaal klaar voor is.
+2/-0

1 jaar geleden
Tegen Fortuna en Groningen kunnen we het wel zonder hem af.
+1/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal