Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey en Ajax eens over contract

16 juli 2022 17:47 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Brobbey en Ajax eens over contract; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax en Brian Brobbey het eens zijn over een nieuw contract van 5 jaar. De talentvolle jeugdspeler van de Amsterdammers vertrok vorig jaar nog transfervrij naar RB Leipzig, maar lijkt nu terug te keren. De met de overstap samenhangende transfersom zou ongeveer 17 miljoen euro moeten bedragen. De clubs zijn het daarover ook bijna eens.

Meer op Telegraaf




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey jeugdspeler leipzig samenhangende telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou zeggen welkom terug, maar eigenlijk is hij nooit weggeweest.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik lach pas als hij over 3 jaar, 3 kampioenschappen en een halve finale CL vertrekt naar Real Madrid voor 70 miljoen. Dán kan het boek wat mij betreft dicht. Tot die tijd staat Brobbey bij ons in het krijt 😁
+4/-0

1 jaar geleden
Brobbey Ajacied ? Ik hoop het echt en die fans die er tegen zijn maar moeten afwachten of hij het geld waard is. Bj iedere nieuwe speler is het afwachten hoe de speler omgaat met de Ajax stijl Brobbey is er mee opgegroeid dus welkom thuis.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien ben ik een dromer en/of geen realist.
Zijn management is contractueel met Leipzig een onbeschofte doorverkooppercentage overeengekomen wat de transfersom opdrijft.
Verkoop hem dan als Leipzig zijnde aan Ajax voor een appel en een ei en kom ook een gigantische doorverkooppercentage overeen met Ajax.
Daarmee zou het management weinig beuren, Ajax een redelijke transfersom betalen en Leipzig in de toekomst verzekeren van een aardige bonus.
De enige voorwaarde is dat Brobbey afscheid neemt van zijn management want die gaan er niet mee akkoord.
Wil hij of niet?
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht