Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ziet Francisco Conceição op termijn als vervanger van Antony'

11 juli 2022 09:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax ziet Francisco Conceição op termijn als vervanger van Antony"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Francisco Conceição in beeld is bij Ajax. De 19-jarige jeugdinternational van Portugal zou op termijn de opvolger van Antony moeten worden. Conceição heeft een gelimiteerde afkoopsom van 5 miljoen euro in zijn contract en heeft al onder meer gesproken met Alfred Schreuder. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde hij al 50 officiële duels voor FC Porto.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

conceicao antony francisco alfred porto portugal schreuder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Waarom zou deze jongen Porto inruilen voor Ajax?
Porto en Ajax staan op gelijke hoogte en het weer in Porto is toch wel wat beter dan hier. En waarom heeft maar een gelimiteerde transfersom van 5 miljoen? Lijkt mij dat als het echt zo'n talent is, dat Porto z'n contract al wel een keer had opgewaardeerd.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens, raar verhaal dit. Ik zie een Portugees niet heel snel naar NL komen. Ik ken de kerel niet, maar met 50 potjes moet je toch wat kunnen. Kent iemand deze speler?
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Omdat het kan toch? Wie wil nou de nummer 18 op de UEFA-ranking niet inruilen voor de nummer 10? 😃

En als hij niet echt zo een talent was, had hij niet 50 wedstrijden gespeeld bij het eerste.

Als Brobbey echt zo een talent was, had Ajax zijn contract wel een keer opgewaardeerd.. oh wacht, soms lopen dingen niet zoals je wilt en doen spelers moeilijk ;)
+4/-0

 
nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Precies. Dit gaat echt nooit gebeuren.
+1/-0

2 maanden geleden
Gezien de feiten bijna te mooi om waar te zijn.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Bedankt voor de link. Zo doen ze dat dan kennelijk bij SC Braga om hun talenten te beschermen.

Ajax toonde destijds belangstelling voor de 16-jarige Roger Fernandes. Vervolgens krijgt Overmars mee dat Roger een afkoopclausule heeft van slechts 40 miljoen euro.

Ta da.
+2/-0

2 maanden geleden
Na Dani eindelijk weer eens een Portugees in Amsterdam...
+3/-0

 
2 maanden geleden
De vraag is of Conceição goed genoeg is als vervanger van Antony? In ieder geval moet hij er direct staan in tegenstelling tot Ihatteren. Mo moet nog ff wedstrijdritme opdoen om wat later klaar te staan.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Of ie goed genoeg zal zijn, weten we pas als onder contract komt en speelt, of niet...
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Het kan volgens mij ook anders, beter, als Ajax meer zekerheid wil. Volgens mij zijn de mogelijkheden om er versneld achter te komen de wereld nog niet uit. Is het voor Ajax misschien interessant om Conceicao uit te nodigen voor een paar rondo's en partijtjes op een half veld.

Trainingskamp Oostenrijk start over dag of zes.

Kwestie toestemming vragen aan zijn werkgever incl. boodschap aan Conceicao of hij de uitdaging aandurft. Reiskosten e.d. voor Ajax. Zeg FC Porto toe als Conceicao positief word afgetest.. Ajax bovenop de gelimiteerde transfersom van 5 miljoen een paar ton extra cadeau zal doen. Wat kan dat dan nog schelen?

Tis met name voor Schreuder & staf van belang om te zien hoe zo'n jongen meedraait in de groep. Persoonlijk over voetbal denkt etc.. alvorens iemand vanuit de Arena alvast het bedrag overmaakt.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Je speelt niet zomaar 50 wedstrijden in het eerste van kampioen Porto, terwijl je pas 19 bent. Dus met zijn niveau zal het wel goed zitten. Vraag me alleen af of die clausule wel bestaat (gezien de vraagprijs in januari) en in hoeverre deze jongen een team wil verlaten dat gecoached wordt door zijn vader.
+3/-0

2 maanden geleden
Hem binnenhalen, Antony behouden, WK als Ajacied spelen en dan voor de hoofdprijs verkopen. Klinkt goed. Leuk zo'n 5 miljoen euro afkoopprijs. Kunnen we in de toekomst nog in anderen investeren na de verkoop van Antony. Hoewel Antony wel graag weg lijkt te willen gaan, dus dat wordt nog even spannend. Dan moeten we wel extra goed gaan investeren.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.530 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind blogger daz delcampo fier googleusercontent hag jong kiki kit koen lidus logo martinez oranje passie patta salieman samenspel sar schat spelbos third wijndal ziel