Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax onder aanvoering van Mohamed Ihattaren te sterk voor SV Meppen

28 juni 2022 19:57
Foto: Pro Shots

Ajax onder aanvoering van Mohamed Ihattaren te sterk voor SV Meppen; image source: Pro Shots

Ajax is het nieuwe seizoen begonnen met een oefenzege tegen SV Meppen. De Duitse ploeg werd met 3-0 verslagen. Sontje Hansen maakte twee treffers, terwijl de score werd geopend door Christian Rasmussen. De grote ster op het veld was echter Mohamed Ihattaren. Het supertalent speelde een uur lang een meer dan uitstekende wedstrijd.




Tags

ihattaren meppen aanvoering hansen rasmussen ster supertalent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou Mo dan de ster worden dit jaar binnen Ajax of willen we het te graag omdat het zo n prachtige steek zou zijn naar PSV toe?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Kans is aanwezig. Ihataren kan goed voetballen. Gisteren paar momenten gezien. Waaronder een heerlijke balaanname. Goede balcontrole en in de loop met de bal aan de voet. Toen een verdediger dacht de bal te kunnen onderscheppen was Mo er al langs door simpel iets te versnellen. Voor de ingreep de bal alvast een tikkie vooruit te spelen en Mo was er zelf ook al langs. Zag er erg simpel uit - hoe je met weinig een verdediger het bos instuurt. Mo is een natuurtalent. Moteriek, timing etc. Niet alles valt door training te leren. Hij had al veel mee.

Ik denk idd dat te veel te snel iets van hem verwachten. Beste is dat we PSV hierbij loslaten. Mo voetbalt bij Ajax en het verleden telt niet meer. Helaas heeft hij nog een achterstand weg te werken. John van 't Schip sprak er gisteren na de wedstrijd nog over, speciaal wedstrijdritme. Misschien willen we hem met de Johan Cruijff schaal helemaal nog niet zien opgesteld worden. Maar staat hij er op 6 november thuis voor zover die datum nog onder n.t.b. staat.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Laten we het echt hopen zou een mooie verassing zijn.
Tuurlijk moeten we niet met PSV bezig zijn zoals zij altijd met ons bezig zijn, maar stiekem zou het lekker zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
"mooie verassing" is het niet wat vroeg om hem nu al te verbranden? ;-)
Laat hem voorlopig maar schitteren bij ons Ajax.
+3/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Bij het vorige bericht had ik vanwege zijn fitheid nog wat twijfels of Ajax nu al zijn contract moest verlengen, maar na gisteren zijn die twijfels weg. Zsm verlengen voordat hij straks de sterren van de hemel speelt en met gekke eisen komt (je weet maar nooit). En haal aub geen overbodige middenvelder ala Koopmeiners. Het zal dit seizoen dringen worden met de spelers die we al hebben. Hij speelde gisteren dan wel als rechtsbuiten, maar met zijn kwaliteiten komt hij in no-time op het middenveld als hij helemaal fit is.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos