Transparent
Inloggen
Sluiten

NOS: 'Perschef Miel Brinkhuis zeer aangeslagen, maar bericht van NRC klopt wel'

14 februari 2022 11:25 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

NOS: "Perschef Miel Brinkhuis zeer aangeslagen, maar bericht van NRC klopt wel"; image source: Pro Shots

Enkele dagen geleden wist het NRC te melden dat tijdens een online vergadering door perschef Miel Brinkhuis gezegd zou zijn dat hij het 'betreurde dat vrouwen zonder toestemming van Ajax met de media hadden gepraat'. Arno Vermeulen gaf zondagavond bij Studio Voetbal aan gesproken te hebben met Brinkhuis. "Ik heb hem zeer aangeslagen aan de lijn gehad", aldus Vermeulen. "Hij vindt dat deze zin uit de context ligt, zoals hij het gezegd heeft en ook zeker bedoeld heeft."

Volgens presentator Sjoerd van Ramshorst is er echter ook gesproken met andere medewerkers van Ajax. "Zij bevestigen allemaal dat het wel degelijk zo is gezegd", zo gaf hij aan. "We hebben kort voor de uitzending contact gehad met de journalisten van de NRC. Die hebben geluidsopnames en die zeggen dat het wel degelijk zo is gezegd en dat er absoluut geen sprake was van een andere context.




Tags

brinkhuis nrc aangeslagen miel perschef context nos vermeulen geluidsopnames presentator ramshorst uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Rusland en Amerika staan op het punt om de wereld naar de klote te helpen maar de Nederlandse media heeft het al 10 dagen over het sturen van een lul foto door de td van een voetbalclub...man man wat een niveau joh.
+5/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Yep de staats omroep en prioriteiten, het lijkt er zelfs op dat ze Ajax naar de verdommenis willen helpen. Al deze "experts" inclusief 'vrouw' Olfers en niet te vergeten Zenuwpees Arno Vermeulen hinten naar een ontslag van van der Sar.Natuurlijk had hij beter voorbereid zn verhaal moeten doen en ja het ligt er duidelijk bovenop dat Overmars die extra miljoen bonus (contractverlenging) is gegund ondanks wat er op dat moment ook speelde anders had men dit gewoon kunnen uitstellen hangende het onderzoek. Maar ach wij zijn afhankelijk van 2e,3e hands informatie.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Weinig genuanceerd deze reactie ; het is toevallig Marc O. die door zijn viespeukerij een dramatische poging doet om AJAX naar de verdommenis te helpen .
Dat de beleidsmakers van AJAX destijds van der Sar hebben aangesteld is de grootste miskleun van dat kliekje ..
+3/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
"Rusland en Amerika staan op het punt om de wereld naar de klote te helpen" 

Daar zijn ze al 77 jaar mee bezig. Dat Ajax groter nieuws is lijkt mij logisch.
+1/-0

2 jaar geleden
De blanke chinees en olfers. Wat een duo gisteravond bij studio voetbal. De ene met een gemaakte haat tegen Ajax en de ander die nog steeds niet kan verkroppen dat ze bij Ajax plaats moest maken.
Stelletje gieren te pikken en het vuurtje op te stoken.
+5/-0

2 jaar geleden
Zouden deze medewerkers die willens en wetens informatie naar de pers lekken niet eens naar een andere baan moeten gaan zoeken? Tot geluidsopnames aan toe. Dit is geen nieuws meer, en voor niemand interesaant behalve relnichten van de media, en publiek die daar op geilt. Overmars is weg, er komt een extern onderzoek, wat valt er dan nog constant te bespreken? Behalve intern bij Ajax gaat het niemand meer wat aan.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, dat stukje van die geluidsopnames is ook wel erg 'opvallend'.
Het komt straks nog zover dat 'medewerkers' door de pers wordt gevraagd om bepaalde reacties naar voren te krijgen tijdens een gesprek zodat ze daarmee weer naar buiten kunnen komen.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos