Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Opstappen is af en toe wel eens door mijn hoofd gegaan'

13 februari 2022 17:51 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Edwin van der Sar: "Opstappen is af en toe wel eens door mijn hoofd gegaan"; image source: Pro Shots

Edwin van der Sar heeft overwogen om zelf op te stappen bij Ajax toen het nieuws over Marc Overmars bekend werd. Dat gaf hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente aan en werd opgetekend door Voetbal International. "Het is af en toe weleens door mijn hoofd gegaan in de periode dat het speelt", aldus Van der Sar. "Aan de andere kant ben je ook blij met de steun die je ook van binnenuit voelt en krijgt, en de verhalen die je hoort over jezelf. Er zijn ook mensen die wat anders zeggen, dat geloof ik ook graag. Soms denk je: waar doe ik het voor? Dat ga ik niet ontkennen."

De algemeen directeur wil samen met zijn collega's echter een succes maken van hetgene waar ze zijn ingestapt. "Er zijn heel mooie stappen gemaakt in de afgelopen jaren. Ik vergelijk het ook weleens met dat je een estafettestokje in je handen hebt gekregen", zo geeft hij aan. "De mannen in de jaren zeventig hebben dat heel ver gebracht. Op een gegeven moment zijn dat andere mensen, onze generatie in 1995. Directiemensen, Jaap van Praag, Ton Harmsen, Michael van Praag. Ik hou me nu vast aan dat ik het zo goed mogelijk naar de finish probeer te brengen. Dat doe ik met een hoop mensen die liefde voor Ajax hebben en graag voor Ajax willen werken."

Van der Sar geeft daarbij wel aan dat de ogen niet gesloten moeten worden voor de zaken die nog openstaan. "Daar gaan we heel hard aan werken", zegt hij daarover. "Intern, maar ook met externe partijen om onafhankelijk te zorgen dat misstanden in kaart worden gebracht en worden opgelost."

Meer op VI.nl




Tags

sar praag binnenuit directiemensen estafettestokje finish generatie harmsen hetgene ingestapt liefde michael misstanden ontkennen overmars ton twente zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Je optreden was slappe hap. Dat hebben we nu gehad. Gaat over een fucking dick pic. Media doet net alsof er serieverkrachters rondlopen binnen de club.
Maar goed ik ben sowieso al tijdje klaar met de MSM.
+6/-6

 
2 jaar geleden
Niet "een dickpic". Overmars was structureel grensoverschrijdend en soms ook aan het stalken.
+6/-5

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, is wat he. Toch wel wat anders dan ff een keertje een plaatje sturen.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Antwoord van niks als je het mij vraagt. En dan zou het zo maar kunnen zijn dat je nog veel meer weet aangaande de kwestie die bij Ajax speelt. In dat geval zou ik meteen een advocaat inschakelen die er een zaak van kan maken.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ja, want wij zijn rechters hier op het forum en als iets niet 100% bewezen is, dan is het niet zo. We zijn niet in staat om vrijblijvend te voorspellen dat er natuurlijk veel meer aan de hand is dan een keer een plaatje sturen wanneer Overmars zelf bliksemsnel opstapt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jazeker, nog niet meegekregen? Oja , jij volgt de MSM niet ..
+1/-1

2 jaar geleden
Directeur onwaardig optreden, totaal krachteloos.
+5/-5

2 jaar geleden (gewijzigd)
"Ik....ik...ik....eigenlijk....eigenlijk...."

Johan wilde voetballers in de lijn....

Hij gaf je de opleiding, het internationale netwerk, de organisatie en de steun van iconen uit het bedrijfsleven.

Enige wat jij hoefde te doen....je gedragen als onze aanvoerder.

Aanvoerders stappen naar voren en tonen zich naar buiten als HET boegbeeld van het elftal.

Je weet wel.... Blind, Rijkaard, Tadic e.v.a. Ajax iconen.

Jij hoort in dit rijtje niet thuis.

Uiteindelijk bleef je een keeper die op het beslissende moment de penalty NIET kon tegenhouden.

Vuilnisman.....mag deze zak ook mee???
+4/-7

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat lul jij nou weer slap man? Van der sar is een baas en hij doet het gewoon oke. Verder was het een fantastische keeper dus ga jij maar ff terug onder je steen.

Verder lijkt de hele zaak rondom Overmars enorm opgeblazen te zijn. Er is niet eens aangifte gedaan. Het is oerdom wat hij deed maar om hier nou moord en brand over te schreeuwen alsof er een liquidatie is gepleegd gaat mij veels te ver. Ik vind zijn ontslag ook belachelijk. Geef hem een flinke boete en desnoods een laatste serieuze waarschuwing. Of eventieel een schorsing maar ontslag? Wat the fuck hij heeft die vrouwen niet eens aangeraakt en er is geen aangifte gedaan.
+7/-4

 
2 jaar geleden
Van der Sar een baas? No way.
Qua sportieve resultaten gaat het crescendo maar een beleidsbepaler voor het hele bedrijf is toch echt van een andere orde.
En je kan het hem niet eens kwalijk nemen.
In de tijd dat hij nog iemand naast zich had staan, kom even niet op zijn naam, ging het hem veel beter af.
+2/-3

 
2 jaar geleden
Er zijn inderdaad ook altijd weer mensen die Jos B. een aimabel mens, Benno L. een echte kindervriend vinden of Joël D. een groot aanstormend keepers talent.

Johan was voor een Bayern München model. Wat die deden met Uli Hoeneß moge dan ook een voorbeeld voor ons aller Ajax zijn.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Van der Sar is een brekebeen met een slapgelul-verhaal .
Als ballenvanger was hij prima, maar verder heb ik hem nog nooit op iets zinnigs kunnen betrappen ..
+1/-1

2 jaar geleden
Gisteravond mezelf ook weer flink zitten te ergeren over alle Betweters aan tafel. Iedereen lijkt zich te bemoeien met Ajax. Feit is dat Edwin niet sterk naar buiten communiceert, dat Marc opgestapt is en dat dit proces allemaal niet de schoonheidsprijs verdient. Ajax is intern volop bezig om met externe hulp de boel weer recht te zetten. Flinke klus en ieder branche zal zelf in de spiegel moeten kijken. De haantjescultuur in Nederland gaat op de schop, maar zal geen gemakkelijk proces worden, omdat individuele klootzakken net als inbrekers, drugsgebruikers, mishandelaars etc altijd zullen blijven bestaan. Ik wens onze mooie club veel wijsheid en een nieuwe goede leider naast vd Sar toe, zodat deze vervelende zaken voortaan in de kiem gesmoord gaan worden en iedere werknemer zich prettig en veilig voelt bij ons Ajax. Verder sportief succes gewenst en op naar de Tripple.
+7/-0

2 jaar geleden
Precies en zoals ik al eerder aangaf. Er word van alles geroepen terwijl de daadwerkelijke feiten nog niet eens boven water zijn gekomen.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal