Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB presenteert speeldagenkalender voor komend seizoen

9 december 2021 10:53 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB presenteert speeldagenkalender voor komend seizoen; image source: Pro Shots

De KNVB heeft de speeldagenkalender voor komend seizoen bekend gemaakt. De Eredivisie zal volgend seizoen beginnen in het weekend van 5 tot en met 7 augustus, terwijl een week eerder de Johan Cruijff Schaal zal plaats vinden. Vanwege het WK in Qatar zal de Eredivisie ruim twee maanden stil komen te liggen. Het eerste deel van competitie eindigt in het weekend van 11 tot en met 13 november, terwijl in het weekend van 6 tot en met 8 januari de Eredivisie weer hervat zal gaan worden.

De KNVB meldt bovendien dat er in de Eredivisie slechts één midweekse speelronde zal zijn. Op zondag 28 mei staat dan de laatste competitiewedstrijd op het programma.

Volgens de voetbalbond is er bij de clubs gevraagd naar de voorkeuren over de competitiestart, de herstart van de Eredivisie en het einde van de competitie. Daarnaast is er ook gesproken met de gemeentes, politie, ESPN en het Supporterscollectief Nederland. Nadat de KNVB tot een concentspeeldagenkalender was gekomen en de clubs hierop hebben gereageerd is de definitieve speeldagenkalender tot stand gekomen.

Meer op KNVB.nl




Tags

eredivisie knvb competitiestart concentspeeldagenkalender espn gemeentes nederland qatar supporterscollectief voorkeuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi klote... 2 maanden geen voetbal maar gare WK, waarna je 25% van je spelers geblesseerd of moe terugkrijgt.
+2/-1

2 jaar geleden
2 maanden..?
Na de groepsfase zit Oranje al weer thuis ..!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal