Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana maakt rentree bij Kameroen en houdt direct de nul

13 november 2021 16:14
Foto: Pro Shots

André Onana maakt rentree bij Kameroen en houdt direct de nul; image source: Pro Shots

André Onana heeft zijn rentree op de voetbalvelden gemaakt. De doelman had een basisplaats bij Kameroen tijdens het kwalificatieduel voor het WK in en tegen Malawi. Met de Ajax-doelman onder de lat werd met 0-3 gewonnen. Voor Onana was het zijn eerste wedstrijd sinds 31 januari van dit jaar. Sindsdien ontbrak hij vanwege een dopingschorsing.

Mohamed Daramy kende vrijdag ook een fijne wedstrijd. De aanvaller had een basisplaats bij Denemarken tegen Faeröer. Daramy werd uiteindelijk na een klein uur gewisseld. Denemarken wist met 3-1 te winnen, zodat ze nog altijd zonder puntverlies zijn tijdens de WK kwalificatie. Wel kregen ze voor het eerst een tegendoelpunt.

Argentinië zette ondertussen weer een stap richting het WK in Qatar. De uitwedstrijd tegen Uruguay werd met 0-1 gewonnen. Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez bleven echter de hele wedstrijd op de bank. Argentinië kan zich woensdag verzekeren van een plek op het WK als wordt gewonnen van Brazilië. Om zoveel wedstrijden voor het einde al zeker te zijn is Argentinië echter ook afhankelijk van de resultaten bij de overige duels deze week.

Edson Álvarez raakte met Mexico de koppositie kwijt in de WK kwalificatie van Noord-Amerika. De uitwedstrijd tegen de Verenigde Staten werd met 2-0 verloren, zodat de Amerikanen nu op doelsaldo op de eerste plek staan. Álvarez had een basisplaats en werd in de slotfase gewisseld.




Tags

onana argentinie kameroen alvarez daramy denemarken kwalificatie amerika dopingschorsing faeroer malawi martinez mexico qatar tagliafico tegendoelpunt uruguay verzekeren voetbalvelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Die gast gaan we geen podium meer geven of gunnen.
En lekker boeien of die de 0 heeft gehouden, is het komkommer tijd ofzo?
+3/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal