Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Mijn doel is pak schaal ieder jaar'

24 oktober 2021 21:37

Dusan gaf in gesprek met ESPN aan dat het een goede dag voor Ajax was. "Het is lekker om te winnen", aldus Tadic. "In het begin ging het lastig. Zij kregen een paar kansjes. Dit gebeurde tegen Dortmund ook al. In de eerste tien minuten waren we wat verward. We moeten hierover gaan praten. Na de eerste goal werd het veel makkelijker."

De aanvoerder maakte uiteindelijk zelf zijn honderste goal in de Eredivisie. "Daar moet je helemaal niet mee bezig zijn. Dingen gebeuren vanzelf", zo gaf hij aan. "Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen en dat het publiek heeft genoten."

Tadic is bijna de meest scorende Serviër ooit in Nederland, aangezien Kezman tot 105 doelpunten in de Eredivisie kwam. "Hij was een fantastische doelpuntenmaker, maar dat is niet mijn doel. Mijn doel is pak schaal ieder jaar", zei hij daarover. "We moeten dat ook dit seizoen weer doen. Dat is onze plicht. We zullen het moeten doen. Het is zeker niet makkelijk, want PSV is een goede ploeg en dat geldt ook voor Feyenoord en andere teams. We zullen altijd scherp moeten blijven en altijd honderd procent moeten geven."




Tags

tadic eredivisie doelpuntenmaker dortmund espn feyenoord honderste kansjes kezman nederland plicht scorende verward

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos