Aan doelpunten geen gebrek bij zege van Jong Ajax tegen NAC

13 september 2021 21:53

Aan doelpunten geen gebrek bij zege van Jong Ajax tegen NAC; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft in een zeer doelpuntrijk duel de punten in eigen huis weten te houden. Op Sportpark de Toekomst werd NAC Breda met 6-3 verslagen. Na een vroege achterstand kwam de ploeg van John Heitinga na 12 minuten al op voorsprong via treffers van Danilo en Kenneth Taylor. De voorsprong werd via Victor Jensen en Youri Baas voor rust nog verder uitgebreid, waarna Youri Regeer en Max de Waal in de tweede helft tot scoren kwamen.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Regeer, Hillen, Musampa, Baas, Fitz-Jim, Taylor (71' Van Gelderen), Rasmussen, Jensen, Ünüvar (82' Martha), Danilo (71' De Waal)