Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Sean Klaiber lang uit roulatie met gescheurde kruisband'

30 juli 2021 14:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Sean Klaiber lang uit roulatie met gescheurde kruisband"; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat Sean Klaiber het trainingskamp van Ajax heeft verlaten. De rechtsback kampt met een blessure aan zijn linkerknie. De international van Suriname zal in Nederland verder worden onderzocht, maar onder meer Voetbal International meldt dat het om een ogenschijnlijk zware blessure gaat.

Update 30-07 14:36: Via zijn persoonlijke Instagram bevestigt Sean Klaiber het nieuws dat hij een zware blessure heeft opgelopen. De rechtsback kampt met een gescheurde voorste kruisband. "Het seizoen zal anders verlopen dan dat ik voor ogen had. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun", aldus Klaiber.

Meer op VI.nl




Tags

klaiber sean gescheurde kruisband nederland suriname trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat is niet goed nieuws je wenst dat niemand toe.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Zo blijkt maar weer, een grote selectie is belangrijk. Blessures, schorsingen oververmoeidheid, Copa America's en Afrika cups. Beter teveel spelers dan...
+1/-0

2 jaar geleden
Sean, beterschap gewenst. Hopelijk valt de blessure mee.
+3/-0

2 jaar geleden
Sneu man. Ongeacht of hij nou wel of niet geschikt is voor Ajax.
Nu komt hij mogelijk ergens halverwege het seizoen terug, daar kan je als speler zelf zo weinig mee. Zeker als je niet een onomstreden basisspeler bent.
+3/-0

2 jaar geleden
Ook ik vind dat hij niet genoeg is voor het basis niveau van Ajax, maar hij heeft mij in wedstrijden waar hij inviel toch goed verrast - hij hield zichzelf staande.

Met een blessure gevoelige Mazraoui en een jonge Rensch die mogelijk een terugval kan hebben in zijn tweede seizoen, is dit heel vervelend nieuws natuurlijk.
+1/-0

2 jaar geleden
Triest. Ik wens hem een voorspoedig herstel.
+1/-0

2 jaar geleden
Tja, dat is flink klote. Het is geen sterspeler, maar je kunt hem er goed bij hebben. Kun je altijd mooi gebruiken tegen de PEC Zwolle's en Sparta's van deze wereld, na een doordeweekse Champions League avond bijvoorbeeld.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam