Transparent
Inloggen
Sluiten

Weerzien met Lasse Schöne en Siem de Jong

2 maart 2021 15:49

Woensdagavond laat om 21:00 speelt Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker uit tegen SC Heerenveen. De wedstrijd is een weerzien met de oud-Ajacieden Lasse Schöne en Siem de Jong. Eerder dit seizoen speelden de clubs in Amsterdam tegen elkaar en toen won Ajax met onverwacht gemak met 5-1. Ditmaal wordt een zeer gemotiveerd Heerenveen verwacht, dat er een vechtwedstrijd van zal willen maken om zo optimaal te profiteren van de veronderstelde vermoeidheid bij de Amsterdammers, door het overvolle programma.

Voor de Friezen is het een unieke kans om de finale te behalen, wat voor het laatst in 2009 zo was. Destijds versloeg SC Heerenveen in de finale FC Twente na strafschoppen. Ajax is zoals bekend de huidig bekerhouder.




Tags

heerenveen jong schone weerzien bekerhouder ditmaal gemak knvb onverwacht overvolle twente vechtwedstrijd veronderstelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos