Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax wint ook niet van Helmond Sport

9 januari 2021 15:52
Foto: Pro Shots

Jong Ajax wint ook niet van Helmond Sport; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe jaar niet weten te winnen. Zaterdagmiddag speelde de ploeg in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Helmond Sport. Al snel zorgde Jaymillio Pinas via een kolderliek doelpunt voor de voorsprong, maar binnen het half uur hadden de Brabanders een voorsprong te pakken. Vlak voor rust zorgde Victor Jensen voor de 2-2 en dat bleek uiteindelijk de eindstand, ondanks dat de ploeg van Mitchell van der Gaag in de tweede helft volop kansen kreeg voor de winst.

Inmiddels heeft Jong Ajax al acht competitiewedstrijden op rij niet meer weten te winnen. Op 7 november werd voor het laatst gewonnen, 2-3 op bezoek bij koploper Cambuur.




Tags

jong helmond cambuur jensen kolderliek pinas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hopelijk weet Jong Ajax de komende 8 wedstrijden wel te winnen.
+1/-0

3 jaar geleden
Niet dat het enorm veel uitmaakt dat Jong Ajax wint of niet. Het hoofddoel is dat de spelers zich ontwikkelen en een stap kunnen zetten naar Ajax 1. De coach, Mitchell van der Gaag, ontwikkelt zichzelf in ieder geval niet. Misschien wel het slechtste jaar tot nu toe qua resultaten.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik volg JAJ toch op de voet ,maar ik begin aardig in de war te raken ,ik heb het idee dat ik naar een veredeld amateur elftal aan het kijken ben!
Je zou toch denken dat de jongens die gescout zijn ,dat ze toch de kwaliteiten hebben die bij Ajax behoren te voetballen ,persoonlijk denk ik dat de scouting structureel fout heeft gezeten en dat van der Gaag niet de juiste persoon is voor die functie, het is niet om aan te zien ,op 3 spelers na , zie ik geen voetballer die Ajax waardig is. Ook vindt ik dat er geen meisje thuis hoort bij JAJ ,is toch niet om aan te zien.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal