Transparent
Inloggen
Sluiten

Retro Matchday | Wereldbeker Ajax - Grêmio | 28-11-1995

28 november 2020 11:37 - Ajax TV




Tags

gremio matchday retro wereldbeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Heerlijke dag. Zonder ontbijt al om 10 uur aan het bier in een stampvolle kroeg. Achterstevoren naar buiten na de beslissende pingel van Danny Blind. Nooit meer nuchter geworden die dag. De wedstrijd was slecht, maar de winst vergoedde alles.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dat veld was ook een ramp, maarja boeiend.
+1/-0

Heb de wedstrijd zoals zo vele in de klas gekeken, op een heel klein en slecht tvje, de ontknoping uiteindelijk in een bomvolle aula.
Wat was het toch heerlijk om midden jaren 90 als puber op een grote middelbare school te zitten waar letterlijk de helft voor Ajax was en de andere helft voor Feyenoord.
De beste van Europa en de wereld, een paar van die legendarische kuip wedstrijden waar we ze echt helemaal scheel speelde, dan kon je gewoon niet wachten om de andere dag naar school te gaan.
Oh man wat hebben we ze lopen jennen als ik er aan terug denkt, ik denk ook weleens in die periode is bij hun de echte haat ontstaan, we waren op een geven moment wel heel arrogant allemaal, of trots hoe je het ook noemt;)
Het enigste wat ze er dan tegenover stelde was die bekerwedstrijd, daar moesten wij dan altijd om lachen.
En ja 96, toen kregen we hem wel terug met die verloren finale, of niet Juve maar Feyenoord de CL had gewonnen, dat weet ik ook nog echt goed van die gasten
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
3 jaar geleden
Leuk verhaal en heel herkenbaar, al speelde dat voor mij op de lagere school in de 70's. Met dat verschil dat iedereen voor Ajax was, maar da's logisch in A'dam Noord! We kregen zelfs vrij van school bij de eerste EC1. En daarna gewoon nog twee keer erachteraan die cup winnen! Mooie tijden ;-)
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht