Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verspeelt zege in Den Bosch

20 november 2020 22:55
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verspeelt zege in Den Bosch; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond tegen slordig puntverlies aangelopen op bezoek bij FC Den Bosch. De ploeg van Mitchell van der Gaag leek op weg naar een eenvoudige overwinning, maar kreeg in de tweede helft de deksel op de neus en speelde met 2-2 gelijk. Via Brian Brobbey kwam de ploeg na vijf minuten spelen al op een comfortabele 0-2 voorsprong. Slordig spel zorgden er echter voor dat de thuisploeg in de tweede helft op gelijke hoogte kon komen. Den Bosch was met een bal op de lat in de slotfase zelfs nog dicht bij de winst.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Kasanwirjo, Timber, Rensch (32' Llansana), Douglas, Regeer, Jensen (72' De Waal), Taylor), Hansen, Brobbey, Ünüvar (46' Giovanni)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong brobbey deksel douglas hansen jensen kasanwirjo kotarski llansana regeer rensch taylor timber unuvar waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
prima prestatie, na 5 minuten 0-2 voor en nog een punt mee naar huis nemen tegen de nr 17. 🙄🙄🙄
+2/-0

3 jaar geleden
Tjah, de uitslag maakt bij Jong Ajax niet zoveel uit (als ze maar niet degraderen). Het gaat er met name om dat de spelers zich goed ontwikkelen zodat ze doorgroeien naar het eerste elftal. Brobbey kan makkelijk het net vinden, dat is positief, helemaal je nu weer berichten ziet van terughalen van Milik. Die 20 miljoen kan je misschien mooi op zak houden. Spelers zoals Rensen, Hansen, Unuvar, Timber en Taylor; allemaal ruwe diamanten die bij elk duel zichzelf steeds meer slijpen naar minuten voor Ajax 1.
+3/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal