Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax biedt seizoenkaarthouders mogelijkheid tot terugbetaling per gemiste thuiswedstrijd

19 mei 2020 09:21 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax biedt seizoenkaarthouders mogelijkheid tot terugbetaling per gemiste thuiswedstrijd; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Ajax dat dinsdag vanaf 10:00 uur supporters hun seizoenkaart voor komend seizoen kunnen verlengen. De club meldt daarbij dat het de supporters tegemoet wil komen en de keuze geeft om geld terug te krijgen voor iedere gemiste wedstrijd. Er wordt dan 1/17e van het aankoopbedrag van de seizoenkaart terugbetaald. Mag er het hele seizoen geen publiek in de Johan Cruijff ArenA aanwezig zijn, wordt de seizoenkaart volledig terugbetaald.

Ajax meldt daarbij dat het vooralsnog niet mogelijk is om te verplaatsen of een extra seizoenkaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Seizoenkaarthouders hebben tot 1 juli 2020 de tijd om hun kaart te verlengen en daarna gaan de eventueel niet-verlengde plaatsen in de verkoop.

Meer op Ajax.nl




Tags

seizoenkaart terugbetaald terugbetaling aankoopbedrag arena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gewoon een prima en realistisch voorstel.
+2/-0

3 jaar geleden
Dit is heel erg klantvriendelijk en netjes. Chapeau!
+3/-0

dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Is toch gewoon normaal, niks speciaals aan. Doen ze dat niet verkopen ze niks.
+1/-4

 
3 jaar geleden
Heb je hem weer. Het glas is bij jouw altijd half leeg.
+3/-0

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Nou wat is dan zo goddelijk hieraan? Ze kunnen beter zeggen de prijzen gaan met 5 procent naar beneden omdat jullie 5 wedstrijden in 2019/20 mistte….. Dan heb je echt ballen....
+1/-3

 
3 jaar geleden
Heeft niks met ballen tonen te maken maar met gezond verstand.
+3/-1

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Dus het is zoals ik al zei een DOOD NORMAAL simpel voorstel, niks te maken een haf glas leeg of whatever….. Ajax kan simpelweg helemaal niks meer vragen, eigenlijk mogen ze zeer blij zijn dat geen supporter klaagt of wat gaat claimen...
+1/-4

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat ben jij een droeftoeter zeg, dwtk. Ajax had ook de prijs voor een seizoenskaart voor volgend seizoen met 20 a 25% kunnen verlagen en het risico daarmee verder bij de supporters leggen. Koop je je kaart niet heb je kans dat je straks je plek kwijt bent, en Ajax heeft 75% van zn omzet binnen (gezien de wachtlijsten bij vorige seizoenen denk ik dat er genoeg mensen zijn die een seizoenskaart zouden nemen alleen al zodat ze er volgend jaar van verzekerd zijn). Ajax draagt nu gewoon het volledige risico terwijl de seizoenskaarthouders het optimale uit hun kaart halen.
+4/-1

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Lees met welke reactie ik begin pipo.... Het is een gewoon normale handeling van Ajax en niks goddelijks aan zoals anderen hier beweren... En over afgelopen seizoen beginnen is onzin. Dat jullie het na hogere sferen willen brengen dat doe je zelf.

Als je met de trein reist via een abo maar het is de helft van de tijd niet mogelijk, krijg je ook geld terug.... En ze zetten echt niet in op de helft van de prijs van te voren, dat doet niemand met gezond verstand.
+1/-2

 
3 jaar geleden
dwtk waarom zou Ajax ballen hebben als ze 5% korting op je nieuwe SCC geven? je betaald voor 13 van de 17 wedstrijden (je krijgt er 4 gratis) En Ajax geeft je 15% terug over geld wat je al betaald heb en (zo zou je het kunnen interpreteren) over 4 wedstrijden die je eigelijk gratis hebt gekregen. Het risico bij zichzelf neerleggen vind ik een prima keuze van Ajax.
+4/-1

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ben benieuwd naar de oplossing van de pipo brigade onder lach king NICO.....
+1/-2

 
3 jaar geleden
Doodnormaal vanuit oogpunt consument wellicht, maar kijk eens naar Eindhoven wat ze daar voor creatieve abonnementsvormen verzinnen om de risico's toch deels bij de supporter te leggen. Dan vind ik toch dat Ajax t netjes oplost op de meest faire manier.
+5/-1

 
3 jaar geleden
Zo is het. Heel netjes, zeker in vergelijking met PSV. Laat de trollen als dwtk maar lekker praten. Net verlengd. En geld terug hoeft ook niet, zelfs als ik heel het jaar niet kan gaan.
+3/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal