Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Eredivisie lijkt ten einde, oproep Koeman

23 maart 2020 19:09
Foto: Pro Shots

Seizoen Eredivisie lijkt ten einde, oproep Koeman; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft de maatregel rondom de opschorting van evenementen verlengd van 6 april tot 1 juni. Hierdoor is het vrijwel ondenkbaar dat er nog wedstrijden gespeeld zullen worden in de Eredivisie 2019/2020. Het seizoen dient immers vóór 30 juni afgerond te zijn en zelfs als de maatregel daadwerkelijk op 1 juni af zou lopen, zouden eerst de trainingen nog moeten worden hervat. Eerder vandaag meldde de Telegraaf hoe de KNVB wenst om te gaan met de afronding van het seizoen, als het inderdaad zo loopt. Ajax wordt niet uitgeroepen tot kampioen, maar krijgt wel het beste Europese ticket, namelijk voor de Champions League.

Ondertussen riep vandaag ook bondscoach Ronald Koeman in een open brief iedereen op zich aan de voorschriften van de overheid te houden. De oefenmeester stelt dat hij met zijn staf baalt dat het EK en andere interlands geen doorgang kunnen vinden deze zomer. "Maar dat valt allemaal vollédig in het niet bij de actualiteit van het coronavirus, want dat ontwricht momenteel ieders leven", aldus Koeman. "Laten we luisteren naar wat de overheid van ons vraagt, volg de adviezen op. Zonder meer. Doen! Punt! Alleen samen staan we sterk". Lees de hele brief op onsoranje.nl.

Klik hier voor het nieuws op Nu.nl van het besluit van het kabinet.


Tags

koeman eredivisie brief kabinet overheid actualiteit afronding coronavirus knvb oefenmeester ondenkbaar ontwricht opschorting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Tjah, het enige positive wat wij uit dit bericht kunnen halen is dat de Europese uitschakeling uiteindelijk geen gevolgen heeft en dat Ajax weer een mooi financieel jaar tegemoet gaat met een directe plaatsing in de CL. Helaas is de Johan Cruijff schaal de enige prijs die te winnen was dit jaar.
+1/-0

reactie verwijderd

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

allerminst antony beek bla dwtk fier gangster halfbakken interactie koen korting laster luigitentorioabc neres overmars potter promes rojocoko schopt soccernews spartak stamt stoere uefa vent ventje voetbalde voorbeeldfunctie wiki wikipedia