Transparent
Inloggen
Sluiten

Halve finale tegen FC Utrecht op woensdag 4 maart

14 februari 2020 11:06 - KNVB
Foto: Pro Shots

Halve finale tegen FC Utrecht op woensdag 4 maart; image source: Pro Shots

De KNVB heeft de halve finale van de TOTO KNVB Beker van Ajax tegen FC Utrecht vastgesteld op woensdag 4 maart. Het duel in de Galgenwaard zal om 20:45 uur gespeeld worden en komt live op Fox Sports. De winnaar van deze wedstrijd is in de finale in De Kuip de thuisspelende ploeg.

Meer op KNVB


Tags

utrecht knvb fox galgenwaard kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Laten we hopen dat we dan op sterkte zijn en iedereen fit is. Zou toch prachtig zijn om FEY vervolgens te pakken in "hun"kuip. Als het in de kuip is überhaupt. Die aboutaleb loopt het al dun door de broek. Vorig jaar zei die dat Ajax supporters welkom zijn als Fey Ajax de finale zou worden. En anders lekker naar de J.C Arena met die finale. De finale over 2 wedstrijden is aan de ene kant zonde en aan de andere kant 2x winnen van die schuimbekken is ook prachtig.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Bij Utrecht kunnen ze ook aardig schuimbekken, lijkt wel soms dat daar meer haat is naar Ajax dan bij Feyenoord (op de eerste 3 rijen in de Kuip na). Maar zonder onderschatting en met een fitte selectie moet geen 1 ploeg in de eredivisie een probleem zijn voor Ajax.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Mochten we de finale halen dan hoop ik toch dat Ajax zich keihard op gaat stellen en vol het belang van de eigen supporters gaat verdedigen.
Ik ben namelijk bang dat Ajax zich weer laat piepelen en straks instemt met een klein uitvakje Ajacieden in een voor de rest afgeladen kuip met Feyenoorders.
Een finale heeft 2 eigenschappen, het is 1 wedstrijd! en beide partijen krijgen evenveel kaarten! dit om de uitgangspositie zo eerlijk mogelijk te maken.
Dat die wedstrijd standaard elk jaar in die roestbak is vind ik eigenlijk al te zot voor woorden, als ze hem dan ook nog niet kunnen organiseren dan moeten ze maar een andere locatie zoeken.
Desnoods houden ze het in Emmen, als die 2 eigenschappen waar een finale aan behoord te voldoen maar gewaarborgd zijn.
+1/-0

6 maanden geleden
Laten we ons eerst concentreren op Utrecht uit. Dat wordt heel lastig daar.
+3/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Kunnen we de uitslag van deze wedstrijd niet gewoon 2x tellen. Beker en competitie? Zijn alle problemen opgelost.
+2/-0

6 maanden geleden
Mooie wedstrijd.
Tegenstand moet Ajax hebben.
Utrecht uit is zo'n wedstrijd.
Dan is de overgang naar de Euro Leage ook minder groot.
De zwakke plekken dienen aan de oppervlakte te komen.
Heeft Ajax later alleen maar baat bij.
+2/-0

6 maanden geleden
Hopelijk plannen ze de inhaalwedstrijd tegen Utrecht niet vlak hiervoor of hierna. Het is een ongeschreven voetbalwet dat je nooit zowel in de beker als in de competitie van een club kunt winnen als het vlak na elkaar is. Zoek maar op. In de ongeschreven voetbalwetboeken.
+1/-0

6 maanden geleden
Misschien is het handiger om de 2 wedstrijden tegen Utrecht op dezelfde dag plaats te laten nemen??
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanwezigheid alonso alvarez antistoffen bizot blijvende blind bloedonderzoek cavani dembele donvito fier jeroene koen laudrup luigitentorioabc marin onana overmars potter promes renemar robben schuurs silva suarez tadic thiago verheijen ziyech