Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruno Varela stelt zwaar teleur tijdens harde nederlaag Jong Ajax

10 februari 2020 21:53
Foto: Pro Shots

Bruno Varela stelt zwaar teleur tijdens harde nederlaag Jong Ajax; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond een harde nederlaag moeten slikken. Op bezoek bij Jong FC Utrecht werd met liefst 7-2 verloren. Bruno Varela was de keeper bij de ploeg van Mitchell van der Gaag, maar de 25-jarige Portugees had met enkele grote flaters een flink aandeel in het verlies. Victor Jensen scoorde nog namens Jong Ajax, terwijl een eigen doelpunt van FC Utrecht ook zorgde voor een Amsterdamse treffer.




Tags

jong varela utrecht jensen portugees slikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kan echt niet, we hebben een vet probleem tegen Getafe !!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wat is de link tussen Jong Ajax en Getafe?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Onana is geschorst tegen Getafe en Varela is/was de beoogde vervanger. Na deze wanprestatie verwacht ik eerder Scherpen op doel...
+3/-1

 
4 jaar geleden
Ah, dat wist ik niet.
Dan maar die jongen die van Emmen is gehaald op doel.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hij zou op doel staan! wegens schorsing Onana
+1/-0

4 jaar geleden
Tja, dit had ik niet verwacht. Je weet dat Utrecht de messen slijpt tegen Ajax, maar 7 tegentreffers mag nooit gebeuren.
+1/-0

4 jaar geleden
Ondanks dit gaat Varela gewoon keepen.
Ik wil echt geen Scherpen zien.
Onana heeft ook weleens dit soort dagen gehad in jong Ajax.
Of Ajax gaat winnen van Getafe gaat niet van Varela af liggen.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hadden we maar Piet Velthuizen gehaald nu! (Hahaha) . Nou ben ik niet met je eens , Deze keeper zaait nu onrust in de verdediging en dan sta je voor een uitduel!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nou Don, ben het heel vaak met je eens maar dit keer niet.
Getafe is een heel ander kaliber dan Jong Utrecht, en natuurlijk is Ajax 1 óók een ander kaliber dan Jong Ajax, maar ik ben bang als Bruno keept zoals gisteren dat we met een grote nederlaag tegen Getafe het veld afgaan, en wellicht zelfs de EL uit gaan.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wie ga je dan opstellen Paco?

Ik heb de samenvatting gekeken en ik zie inderdaad dat Varela een slechte dag heeft, maar tegelijkertijd zie ik ook dat hij een paar mooie reddingen maakt.
Hij kan zeker wel keepen!

Iedereen kan weleens een dikke fout maken. Onana deed dit ook in Jong Ajax en zelfs in het eerste! En andere grote keepers hebben ook weleens een offday gehad en maken een blunder.

Wat me vooral opvalt aan die game is dat de zogenaamde super talenten die hun debuut mochten maken, soms zelfs al scoren in het eerste en gevolgd worden door Europa het gewoon keihard laten afweten daar bij Jongutrecht. Het team heeft Varela ook in de steek gelaten. Maar tuurlijk dit was een slechte dag van Bruno.

En juist, zou ik als coach, ik ben ook coach geweest ;) hem opstellen tegen Vitesse. Hij heeft ritme nodig. En als het dan weer bagger gaat, dan weten we genoeg. Dan Scherpen of Kotarski.

ps: kijk nog ff Benfica- Ajax 1-1 en Onana zijn blunder. Ff ter relativering.

https://www.youtube.com/watch?v=cu-ByAt09U8link

of tegen Sturm Graz, wederom Onana...Europese games..

https://www.ad.nl/video/kanalen/voetbal~c406/series/champions-league~s941/pijnlijke-blunder-onana~p45776link
+2/-0

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Of Ajax van Getafe gaat winnen, gaat zeker o.a. van Varela afhangen, als je zag hoe hij als een wijf uitkwam bij een corner.... En bij 6 van de 7 treffers zag hij er slecht uit.... Hoe sommigen tot zulke uitspraken komen is mij onduidelijk, hahaha.
+2/-0

4 jaar geleden
Een echte off-day van Varela. Gelukkig keept hij niet elke wedstrijd zo, laten we ook niet doen alsof hij er helemaal niets van kan. De Ligt maakt ook nog blunders bij Juventus en Frenkie speelt niet elke wedstrijd goed bij Barcelona. Wil niet zeggen dat ze er niets meer van kunnen. Ja, natuurlijk heb ik ook liever Onana op doel, het is niet anders. Ten Hag heeft deze wedstrijd ook gezien, hopelijk komt hij tot de conclusie dat Ajax Getafe geen cm ruimte moet geven, zodat ze niet tot veel grote scoringskansen komen. Alles op de aanval met snel en verzorgd voetbal, zoals eigenlijk alleen Ajax dat kan.
+2/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt tegen Groningen zag hij er ook super uit. Is jeugd he met zijn 25 jaar. Zal je uit de dromen helpen gaat nooit een topkeeper worden, heeft het niet, Fijne avond.
+3/-1

4 jaar geleden
Het is schattig dat jullie denken dat de keeper uit gaat maken of wij winnen van Getafe of niet. Als je kijkt naar onze huidige vorm moet je gewoon concluderen dat we dat überhaupt niet gaan winnen. Je moet er alles aan gaan doen natuurlijk, maar het is ook belangrijk om realistisch te zijn.
+2/-1

4 jaar geleden
Snap sowieso niet waarom Ajax de 3e keeper van Benfica koopt.
+2/-1

4 jaar geleden
Lekker primair gereageerd, hier. Op basis van een stukje met zeven zinnen. Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus ik heb geen eigen oordeel. Maar Varela is al ruim een jaar bij ons, dus de staf weet echt wel wat voor boter ze in de kuip hebben.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Juist.

En kijk de samenvatting even.
Ten Hag heeft de wedstrijd live gezien en ik vertrouw erop dat hij een wijze keuze zal maken.
+2/-0

4 jaar geleden
Zwaar overtrokken bericht. Iedereen neemt het maar van elkaar over. Bah. Oneerlijk naar die jongen. Zo breek je een carriere. Heb alle goals gezien. Gaat bij twee goals in de fout. Niet bijna allemaal. Wat een onzin. Dat heet zoeken. Men ziet dat hij de fout ingaat bij die corner en daarna zoeken ze bij elke goal naar een fout van Varela. Onana ging laatst ook nog hopeloos de mist in bij een corner, maar daar wordt amper over gesproken. De tweede fout is de uitglijer. Verder zijn het gewoon allemaal ballen die er bij onana ook in kunnen. Zoek de fout vooral in het team dat spelers zo vrij mogen uithalen steeds.
Ook wordt geschreven dat hij een penalty veroorzaakt. Sinds wanneer is dat een blunder. En verder wordt een bal van twee meter tegen hem aangeschoten die hij uiteraard via hem dan weer het veld inschiet. Sinds wanneer is dat een blunder. Ik heb niets met die jongen maar ik hou het graag bij feiten. Twee fouten. Kan gebeuren.
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lakewise, ik ben het met je eens. Het wordt zwaar overdreven en het bericht is gewoon gemeen naar Varela qua 'kop'.
Jong Ajax stelt ontzettend teleur zou er moeten staan.

Jong Ajax wint thuis met 4-0 van die gasten en nu uit met 2-7 verliezen. Kom nou, die zogenaamde toptalenten hebben het niet laten zien. Allereerst begint het al met kansen afmaken. Als je 4 grote kansen niet maakt valt die bal op een gegeven moment aan de andere kant.

Men vergeet nog weleens dat Onana veel bloopers heeft gemaakt bij Jong Ajax, maar ook in het eerste bij corners maar ook een keer gewoon de bal spelen in de voeten van een aanvaller, Europese wedstrijd. En nu is Onana top3 beste keepers van de wereld. Onana heeft ontzettend veel vertrouwen gekregen van de coaches van Ajax, net als de Ligt. Maar beiden hebben nog flink wat fouten op hun naam.
De Ligt zijn carriere ging bijna al dit jaar de soep in met al die blunders - en heeft dik geluk gehad met Chielini en Demiral die blessures kregen.
Anders was het banken voor de ligt en dan zou ie misschien zelfs zijn plek verliezen in Oranje, zeker nu met Stefan de Vrij die floreert in Milaan.



Nuance is een hoog goed.

Varela gewoon opstellen tegen Vitesse en tegen Getafe.

2e keeper zijn is niet makkelijk, helemaal als je nooit eens een echte wedstrijd mag keepen.

Ten Hag zal de juiste keuze maken.

En als Ten Hag slim is praat hij lekker positief op hem in en zet hem woensdag erin tegen Arnhem Vitesse. Als Varela het dan opnieuw niet waar maakt...
Op hoogste niveau in het eerste...

Okay, prima, dan mag je roepen om Scherpen of kotarski met alle gevolgen van dien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Scherpen lost Varela af ! Schijnt t momenteel goed te doen! Ik zou voor Kotarski gaan!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als Varela niet mag spelen tegen Getafe is het einde oefening voor Bruno.
Is misschien te snel. Ik denk dat bruno het prima gaat doen, maak ik me helemaal geen zorgen over. Over wie ik me zorgen maakte? Lamprou.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel eerlijk, hoeveel vertrouwen zou de verdediging van Ajax 1 nu hebben in Varela met gisteren in hun achterhoofd? Ik denk niet veel! Moet je dat als Trainer zijnde dat dan riskeren ?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Onana heeft grote blunders gemaakt in jong en in het eerste: denk aan benfica uit, Sturm graz uit - en groningen uit, al was dat een overtreding denk ik.

Het vertrouwen in Varela zit niet in die game, maar wat die gasten van hem zien op de training dagelijks. Spelers weten hoe goed iemand is door dagelijks te trainen.

Als Onana en De Ligt zoveel vertrouwen keer op keer kregen ondanks al die fouten, mag varela nog wel een ksn krijgen als 2e keeper. Give the guy a break.

Als men zo ongenadig was geweest met Onana, was ie nu niet eerste keeper.
Samen met Zlatan, Chivu, Litmanen, de Ligt. Of Frank de Boer.

Varela verdient nog een kans en ik zeg nu meteen tegen Vitesse. Verpest hij dat?
dan is het klaar.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Common, andere spelers kregen ook nog een kans. + het was JONG AJAX.
Het was niet eens in het eerste. Varela erin tegen Vitesse, ziet Ten Hag meteen wat je aan hem hebt. geef hem die herkansing. Anders maak je een keeper kapot.
+1/-0

4 jaar geleden
Pffff....Andre geschorst tegen Getafe en Bruno als vervanger? Denk dat ik maar niet ga kijken.
+1/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal