Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ - Ajax waarschijnlijk toch niet in Alkmaar

26 november 2019 11:32 - AZ.nl
Foto: Pro Shots

AZ - Ajax waarschijnlijk toch niet in Alkmaar; image source: Pro Shots

AZ - Ajax lijkt komende maand toch niet in Alkmaar te worden gespeeld. Dat meldt AZ via de officiële website. De gemeente Alkmaar lijkt die beslissing te gaan nemen en dat is voor de club inmiddels onbegrijpelijk.

Na het instorten van het dak van het AFAS Stadion is na onderzoek het complete dak inmiddels verwijderd. Het stadion zou nu volgens ingenieursbureau Royal Haskoning BV volledig veilig zijn, maar de gemeente Alkmaar zou constant met aanvullende vragen komen die geen betrekking hebben op de veiligheid. AZ beraadt zich nu op stappen om de ontstane impasse te kunnen doorbreken.

Meer op AZ.nl




Tags

alkmaar dak gemeente afas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Is er niet iets uit de gemeente als een plan of checklijst? Als je met zulke onbetrouwbare ambtenaren te maken krijgt, die iedere keer iets extra's willen, wordt je daar gek van inderdaad.
+2/-0

 
4 jaar geleden
dat is bij al die gemeentes het zelfden gaat alleen maar om geld hier in middelharnis het zelfde.al 5jaar bezig met een verbouwing.elke keer dan dit niet goed dan dat niet goed je krijgt er de scheit van.
+1/-4

4 jaar geleden
Uit- en thuiswedstrijden omwisselen?
+1/-0

 
Het zal Ajax sieren om dit aan te bieden, helemaal met de huidige voorsprong die we hebben.
Die zelfde dag gaat Psv waarschijnlijk weer zijn traditionele nederlaag in de Kuip lijden, kunnen we mooi in eigen huis de competitie voor kerst al definitief beslissen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Weet niet of het Ajax enorm siert als het ook een enorm voordeel oplevert.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat kan dan weer competitievervalsing zijn, doordat bepaalde spelers er wel of niet bijzijn. Denk aan transfers in winterstop. Ook het voordeel van eerst thuis spelen is dat de kans groter is dat Ajax wint en helemaal uitloopt.
+1/-0

4 jaar geleden
Zal wel Enschede worden of Arnhem worden. Mooiste zal zijn al we eerst thuis mogen.
+1/-0

4 jaar geleden
Waarom precies tegen Ajax de eerste thuiswedstrijd in het eigen stadion? Anders zéker onderuit? Iedereen kijkt tegen Ajax op en probeert alles uit de kast te halen voor net dat beetje extra.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Zou alleen maar gunstig zijn voor Ajax, omdat het vrijwel zeker is dat onze supporters niet welkom zijn in Den Haag.

Misschien kunnen ze uitwijken naar Heerenveen, maat geen idee of die dan zelf thuis spelen.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos