Transparent
Inloggen
Sluiten

Eredivisieclubs willen voorlaatste speelronde verplaatsen vanwege Formule 1

27 september 2019 15:40 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Eredivisieclubs willen voorlaatste speelronde verplaatsen vanwege Formule 1; image source: Pro Shots

Onder meer het Algemeen Dagblad en De Telegraaf melden dat de Eredivisieclubs de 33ste speelronde een dag willen vervroegen. De wedstrijden zouden nu tegelijkertijd met de Formule 1 race in Zandvoort gespeeld gaan worden op zondag 3 mei. Vanwege de verwachte drukte en de vele aandacht voor de race hebben de clubs bij de Eredivisie CV en de KNVB het verzoek ingediend om de wedstrijden op zaterdag 2 mei te gaan spelen.

Mocht een Nederlandse club in de halve finale van de Europa League komen, is het echter niet mogelijk dat er op zaterdag 2 mei gespeeld kan worden.

Meer op AD.nl




Tags

eredivisie knvb telegraaf zandvoort

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een onzin. De voorlaatste speelronde lijkt me belangrijker dan een verkapte optocht onder leiding (of waarschijnlijker: deelname) van een Limburgs-Monegaskische belastingontwijker. Wie daar liever heengaat mag van mij een stadionverbod, dat ruimt meteen op voor de supporters die nu steeds achter het net vissen.
+2/-8

4 jaar geleden
Wat een onzin. Zo is er altijd wel wat. En who the fuck geeft om de F1 t.o.v. je favoriete club... ;-)
+3/-2

4 jaar geleden
Waarom zou dit niet kunnen en of mogen? Als er wedstrijden van Ajax verplaatst worden in ons voordeel vinden we dat toch ook prima? Lekker naar de zaterdagmiddag die potjes, met een beetje geluk ben je al kampioen en kun je der een feestje van maken.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal