Transparent
Inloggen
Sluiten

'SuperCup-duel van Ajax onder 19 gaat door onder strikte voorwaarden voor publiek'

27 augustus 2019 09:27 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"SuperCup-duel van Ajax onder 19 gaat door onder strikte voorwaarden voor publiek"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat de SuperCup onder 19 jaar tussen Ajax en Feyenoord gewoon door zal gaan. Toeschouwers mogen alleen onder zeer strikte voorwaarden de wedstrijden bezoeken. Spelers en staf van beide clubs kunnen per persoon vijf kaarten krijgen, die op naam zullen worden geregistreerd. Dit allemaal naar aanleiding van de kampioenswedstrijd in mei die werd gestaakt na ongeregeldheden op de tribune.

In zijn column in De Telegraaf reageert algemeen directeur Edwin van der Sar ook op de situatie. "Ten onrechte werd trainer John Heitinga vorig seizoen verantwoordelijk gehouden voor de ongeregeldheden op De Toekomst bij diezelfde ontmoeting. Het spreekt voor zich dat wij het zaterdag beter organiseren dan vorig seizoen. Daar hebben we van geleerd", adlus Van der Sar. "Helaas is de wedstrijd dus niet voor iedereen toegankelijk. Het is heel jammer dat dat kennelijk niet meer kan bij een jeugdwedstrijd tussen de twee grootste clubs van Nederland."

Meer op RTV Rijnmond


Tags

strikte supercup ongeregeldheden sar adlus bezoeken column edwin feyenoord geleerd geregistreerd gestaakt heitinga jeugdwedstrijd john kampioenswedstrijd kennelijk nederland onrechte ontmoeting persoon staf toegankelijk toekomst toeschouwers tribune

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Tja... welkom in 2019.
 
4 weken geleden
Nee, welkom op De Toekomst. -helaas-

We hebben ons mond altijd vol over die schuimbekkende idioten daar in Rotterdam zodra ze ook maar iets van Ajax zien of horen, maar ook bij ons zitten er een aantal tussen....
4 weken geleden
Onvoorstelbaar dat de randdebielen die dit hebben veroorzaakt niet gewoon voor het leven uitgesloten worden zo dat er op den duur gewoon weer met publiek van beide clubs gevoetbald kan worden. Dit is gewoon wéér een reactie van onmacht.
 
4 weken geleden
Jammer dat dit wordt uitgespeeld over de rug van de jeugdspelers.Dat het bestuur,met van de Sar als desplobare voorbeeld, destijds geen doeltreffende maatregelen heeft genomen tegenover de harde kern is een blijk van zwakte.Een brevet van onvermogen,en een schandvlek voor deze mooie club!

Laatste nieuws