Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We speelden niet onze beste wedstrijd'

20 augustus 2019 23:21

In gesprek met Veronica gaf Dusan Tadic aan dat Ajax het heel moeilijk had tegen APOEL Nicosia. "We speelden niet onze beste wedstrijd. We hadden het in ieder aspect beter moeten doen. Het moet gewoon beter", aldus Tadic. "We moeten soms meer rust aan de bal hebben. Dat is normaal onze kracht. In onze opbouw moeten we sterk zijn en als je de bal verliest, moet je goed druk zetten. Zo spelen wij normaal onze wedstrijd, maar dat was nu niet goed."

De ploeg moet ook nog altijd aan elkaar winnen. "We hebben een paar spelers gewisseld, maar thuis moeten wij winnen. Met onze fans achter ons moeten wij dat gewoon gaan doen", zo gaf hij aan. "Dit is de play-off van de Champions League. Dat is altijd moeilijk. Wij moeten het beter gaan doen, dan gaan wij naar de Champions League."

De aanvoerder was tot slot vol lof over doelman André Onana. "Hij is een geweldige keeper. Hij is ongelofelijk", zei hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic apoel nicosia onana opbouw slot veronica

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.127 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen anti antony babel blind compenseren dal delcampo dest dwtk fier flamengo hag koen linkshalf luigitentorioabc marin martinez neres nivo nous onkunde onvermogen opbranden overmars promes rechtshalf tadic tandem tenen