Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Donny van de Beek naar Real Madrid afgerond'

5 augustus 2019 15:26 - ABC
Foto: Pro Shots

"Transfer Donny van de Beek naar Real Madrid afgerond"; image source: Pro Shots

Voor Real Madrid is de komst van Donny van de Beek inmiddels topprioriteit. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De nummer drie van Spanje van afgelopen seizoen wil de middenvelder zo snel mogelijk binnenhalen. Volgens het AD is het inmiddels niet meer de vraag of, maar wanneer hij zal vertrekken naar de hoofdstad van Spanje. Ajax wil echter wel dat Van de Beek hoe dan ook in beide wedstrijd tegen PAOK Thessaloniki zal meespelen.

Update 15:26: Volgens het Spaanse ABC is de transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid afgerond. De Koninklijke betaalt 55 miljoen euro voor de middenvelder. Het transferbedrag zal over meerdere seizoenen worden betaald. De middenvelder zal zelf een contract voor zes seizoenen gaan tekenen in Spanje. Beide clubs hebben afgesproken dat Van de Beek pas na het tweeluik met PAOK Saloniki de overstap naar de Spaanse hoofdstad zal maken.

Meer op ABC




Tags

beek madrid paok saloniki thessaloniki topprioriteit transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ajax moet sowieso nog een poging doen om Donny erbij te houden, hoe moeilijk dit ook is. Het is natuurlijk amper tegen te gaan als zo'n grote club(op papier) zich meld voor een speler van Ajax. Persoonlijk denk ik dat Donny niet gaat slagen in Madrid. Ze hebben geen geduld in Madrid en de selectie is erg groot. Als Donny dan een topprioriteit is mogen ze direct erg veel aftikken. Ik denk dan aan 70 miljoen. Ze zullen wel spijt hebben dat ze Odegaard niet kunnen betrekken in de deal.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Een paar maanden geleden toonde Real Madrid al belangstelling voor Van de Beek. Ik mag toch aannemen dat Ajax haar huiswerk goed heeft gedaan en een eventueel vertrek van haar topspelers goed gaat opvangen.
+1/-0

4 jaar geleden
Meteen schakelen! Propper halen voor de tweede voorronde CL!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Pröpper is volgens mij een jaar geblesseerd geweest, dus dat lijkt me geen versterking..
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik zou direct voor van Ginkel gaan. Hoewel ik niet weet hoe die er voor staat?? Wel blessure gevoelig. Anders Klaassen proberen te verleiden voor een terugkeer. Denk niet dat Dani de Wit er klaar voor is.
+3/-2

4 jaar geleden
Sven1987 als donny gaat helemaal met je eens. Proper is de enige Nl talige speler die niveau Ajax aan kan.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik dacht dat we het geld niet nodig hadden en dat de continuïteit het belangrijkste was. We hebben al afscheid genomen van 3 basisspelers waarvan er een echte Ajacied bij zit, een die er al zeven jaar speelt en een die half via de jeugd is gekomen en qua Ajaxspel ook echt bij Ajax paste.

Als je nou Donny verkoopt voor 60 miljoen, wat we niet nodig hebben en er weer een buitenstaander voor terugkoopt verkoop je tegelijkertijd ook je ziel.

Wat er overblijft qua echt Ajax is Blind, Mazroui, Veltman (die ook op de nominatie staat verkocht te worden) en een falende spits. Dat is erg mager als we pretenderen de jeugd kansen te geven en dat het Ajax DNA moet blijven bestaan.

Hou Donny met een verbeterd contract een jaar binnenboord zodat hij de belangrijkste Ajacied kan worden en dan als een echte topper een transfer kan maken. Bij Real ben je een nummer en is de kans dat je niet slaagt groter dan dat je het wel maakt.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Donny heeft een verbeterd contract aangeboden gekregen maar heeft dat niet geaccepteerd. Mede omdat hij ook open staat voor een transfer. En als er dan een mooie club komt waar hij m.i. zeker een kans van slagen heeft, dan moet ook een Ajax hem dat gunnen. Het komt niet al te prettig uit, maar neem aan dat er ook met dit scenario rekening is gehouden.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Niks rekening houden. Je bent straks 5! basisspelers kwijt. EN als je niet oppast 6. O wee dat we niet de CL halen.
Dat zijn Marc en Edwin guilty. De ligt. De Jong. Donnie. Schone. Misschien Hakim. Kortom je hele geraamte en belangrijkste spelers. Neres? Pfhhh. En dan moet je de CL gaan halen met een nog nooit bijna samengespeeld elftal.
+1/-1

Elk bod weigeren, de deur moet dicht. Geef hem een dik contract als goedmakertje. Deze speler kunnen wij echt niet missen. Volgend jaar een nieuwe kans.
+3/-2

4 jaar geleden
Ik gun Donny het beste, men ik snap ook dat je geen nee zegt als Real Madrid op de stoep staat.Toch ben ik een beetje bang voor een misstap.
Nog banger ben ik dat Ajax het eerst intern wel denkt te kunnen oplossen, en als dat na een paar mindere weken niet het geval blijkt te zijn er ineens (te) veel geld aan een "naam" wordt uitgegeven waar ze eigenlijk niet veel aan gaan hebben.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat gaat niet meer gebeuren. Onder Frank de Boer gebeurde dat inderdaad wel. Denk dat er al een opvolger klaar staat op een lijstje. Slim dat ze het verspreiden qua bedrag. 15 miljoen per jaar van Juve de komende 5 jaar en wellicht ook zo n bedrag voir vd Beek per jaar.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wat is daar slim van? Het is A te weinig! United wil 160 miljoen voor Pogba. Countinho was 100 nog wat.
En De Beek die gaat met korting weg. Veel te goedkoop. Is over drie jaar 1 van de beste middenvelders van de wereld met Frenkie. Marc, je bent te makkelijk man. Daarnaast, verspreiden? Waarom maken ze het real zo makkelijk?
15 miljoen per jaar verkrachten ze gewoon je spelers mee en de markt. Volgend jaar verkopen ze hem voor 10 mil meer aan Sevilla, of aan Ac Milaan. Donny is een pion, een speelbal. Zidane wil hem niets eens echt. Maar wat is het risisco? ze nemen wraak op Ajax. Ze gaan winst maken. En ze zetten hem net als al onze andere mannen hup meteen op de bank. They dont care. Vraag Klaas Jan maar. Zagen jullie nog hoe blij hij was bij de 1-4. Hij baalde van Real. Dit was zijn revanche. Real is een gare club. Donny, Liverpool, was een hele mooi club voor je geweest. Klopp had je respectvol behandeld. Nu ben je gewoon 1 van 9 middenvelders. 3 slechte games? Bybye. Bel Royston maar, Arjen of Rafael. Nog bedankt Wesley voor je verkoopgepraat voor Don.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
55 miljoen is niks voor Real. Ze zijn de rijkste met 755 miljoen ofzo! Wat een koopje. Frenkie, Donnie. Aan de rijkste clubs voor noppes. Beiden 100 miljoen waard. Marc is een het inslapen. Milik en Klaassen verkocht hij nog goed. Deze mannen en de Ligt worden voor een jumbo prijs verkocht. TERWIJL ze ons parels zijn. De diamanten van de club. Dat je chill bent bij Lasse, Hakim snap ik. Maar je diamanten aan die geldwolven. Slechte slechte zaak. Benfica en Porto laten hun bloeden voor hun zogenaamde GREAT players. Zoals HULK of flex of wie???ook al weer. Ze laten de grote clubs echt bloeden.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ja so? Cruijff, Van Basten, Neeskens, Bergkamp, Gullit, Rijkaard, Robben Zlatan, Suarez...en nog een honderd anderen?
CREME DE LA CREME. Bij Ajax kopen is succes verzekerd.


Juist om dat ze bij Ajax weg komen moet je juist meer betalen. Wij spelen namelijk niet alleen EREDIVISIE.
Remember? Vorig bij de laatste 4.......EUROPA. Meeste punten. IEDEREEN VERLIEFD. Ervoor finale EL.
Niet steeds diezelfe argumenten. Frenkie , Donny en De Ligt zijn top 20 beste spelers misschien al van de wereld?
En hoe lang gaan ze nog op dat niveau presteren. Kortom, heel wat anders van Vincent Janssen kopen.
1 leuk seizoen in de eredivie. Dan zou je argument op gaan.
Speelde hij CL met Az? Halve finale? Golden boy? Meeste gewilde spelers van Europa, want dat zijn Frenkie en de Ligt en ook Donnie. Kortom. DIAMANTEN VAN DE CLUB. Ajax verkoopt ze voor prijzen waar Barca, real en juve om lachen. Frenkie kopen deze winter? 200 miljoen. Barcelona is super gehaaid. let maar op. Slaat nergens op.

Porto en Benfica zitten in gelijke competitie als de onze. Verkopen voor veel meer. Portugal heeft 4 EC 1.
Wij 6. Plus Ajax Amsterdam staat in de top 6 meeste Europese prijzen ever. Hoezo ' eredivie'.
Sorry Nico, ik ben een beetje fel, maar ik word een beetje moe van steeds dezelfde argumenten.
+2/-0

4 jaar geleden
Wat een domme move van Donny. Ek komt eraan. Hij is nog niet eens basisspeler bij oranje.
Hij wordt een echt geen basisspeler eerste jaar bij real. Sorry Don. Wat een club liefde. Hij is onomstreden bij Ajax, kan een Europees prachtig seizoen draaien. Misschien weer een gooi doen naar een prijs. Onana, Tagliafico, Mazraoui Tadic blijven. En wat doen de Ajax kids? de kleinkinderen van Cruijff? Pfhhhh...
Ze hebben nog 13 jaar de tijd om in het buitenland te spelen en zijn nu al weg. Ga maar Don. Sorry je gaat niet weg als een legend, gewoon als toffe ajax speler die 1 mooi seizoen draaide. Je haalt het niet bij Ronald de Boer, Litmanen, Neeskens of Bergkamp. Hoeveel titels heb je? 1 kampioenschap en twee secundaire prijzen, en finale EL en Halve finale CL. DIt jaar had je de gouden schoen kunnen winnen en met nog meer zilverwerk als een Oranje verdette naar Real kunnen gaan. O nee, dan willen je niet meer want Zidane wil Pogba. En die moet komen of anders iemand van City of Juventus. Kansloos. Ajax wordt leeggeroofd. Zo'n mooi elftal. Voetbal is verpest.
En Don, al die andere guys blijven...en wat doe jij? Nico, Tadic, Onana...misschien wel Hakim.
Jij mag banken bij Madrid.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Zal ik je een geheimpje vertellen? Na succes wordt een team het jaar erop leeg gekocht. Dat was in de jaren zeventig zo. In de jaren negentig zo. En nu dus weer. Zoveel is er niet veranderd. Alleen ze gaan jonger weg. En de bedragen zijn hoger.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Niet zoveel veranderd? Zeker wel. Ajax heeft nog niet eens een Europese titel gewonnen. Dat is punt 1.
Dan zouden meer mensen het snappen.

punt 2. Ze gaan veel sneller weg dan ooit.
Punt 3. Spelers gaan nog niet eens weg als echte vedettes zoals Cruijff, Litmanen, Davids, Sneijder, Suarez, Kluivert of Ronald de Boer.

Een justin Kluivert is het grootste voorbeeld van hoe de jeugd verblind is.

Er is heel veel veranderd. Cruijff ging weg na 4 finales! en drie EC1' gewonnen.
Dat elftal werd helemaal niet meteen leeg gekocht.

Ajax won de Ec1 in 1995 en toen gingen Seedorf en Rijkaard (stopte) alleen maar weg van de basis.
Jaar erop nog keer de finale in 1996.

Kluivert, Davids, Reiziger etc vetrokken pas hierna. Na twee finales. meerdere grote prijzen. 3 kampioenschappen, wereldbeker etc.

Sar ging pas weg in 1999 met litmanen, en de boertjes. Blind stopte.

verschil is ook nog: deze gasten hebben allemaal nog langdurige contracten in tegenstelling tot aflopend, tranfervrij.
Ajax is super rijk. We hoeven niemand te verkopen.

De hele markt is gek geworden. Het is gewoon zo.
+3/-0

4 jaar geleden
Pogba laat al 2 jaar niks zien en daar willen ze €100 miljoen voor betalen en Ajax neemt weer genoegen met 55, laat die topclubs is naar de kloten lopen en vraag ook gewoon 100+
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Helaas als er een club zoals Madrid komt is het voor vd Beek moeilijk om te negeren en waarschijnlijk kunnen 9 van de 10 voetballers deze stap niet weerstaan en ja wat is vd Beek waard ,voor ons is hij zeer belangrijk, bij Madrid wordt hij een van de 24 spelers, maar je kan het hem niet kwalijk nemen om toch een poging te wagen.
Nu snel een goede vervanger zoeken, voor dat geld kan je Bergwijn wel losweken ,ik denk dat die optie toch al een tijdje in de hoge hoed weggemoffeld is, één ding is zeker ,er moet wel iemand komen met kwaliteit en dat gaat/mag ook geld kosten.
Ook zou ik voor een goede spits kijken, nog een jaar Dolberg (net Niet) gaat prijzen kosten.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Hou toch op over Bergwijn, die heeft gewoon niet de voetbalintelligentie, de finesse voor de top.
En niet te vergelijken met Van de Beek, dat is een middenvelder, een 10. Marin is gehaald voor 10.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Beste Wim,

als jou voetbalintelligentie zo groot was ,zou je niet zo een opmerking maken,natuurlijk heeft Bergwijn grote capaciteiten en kan heel goed als aanvallende middenvelder opereren ,zoals van de Beek ook is.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik snap het. En ik snap het niet. Real Madrid zeg je geen nee tegen, rijkste club, meeste CL-bekers, mooi voetballand. En ik hoop dat Van de Beek het redt. Maar ik denk dat hij meer kans had gehad, als hij nog net een stapje verder in zijn ontwikkeling was geweest. Hij gaat eigenlijk een jaar te vroeg weg. Superkracht voor Ajax, simpele kracht voor Real. Op een heel ander niveau geeft dit me hetzelfde gevoel als met Justin Kluivert. Je voelt aan alles dat het te vroeg is. Maar zeg maar eens nee. Misschien is voor Ten Hag ook een voordeel dat hij een compleet nieuw middenveld mag boetseren. Geen relatie meer met vorig seizoen, gewoon opnieuw beginnen en de balans zoeken. Dat duurt een paar weken, maar dat komt wel goed.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel slecht onderhandeld van Overmars. Het klinkt raar maar 55 miljoen daar is echt niet het onderste uit de kan gehaald. Als ze niet meer willen betalen had je Van de Beek gewoon niet moeten laten gaan. Een arbitragezaak gaat hij echt niet beginnen en Real kon makkelijk 70 miljoen neertellen, of in ieder geval minstens 65 miljoen.

Eigenlijk hadden ze hem helemaal niet moeten laten gaan en een bedrag van 100 miljoen eisen zodat de clubs gelijk afhaken als ze het prijskaartje horen. Het moet eens afgelopen zijn dat we na een sterk seizoen als de Lidl worden gezien waar wel eventjes wat gewinkeld kan worden. De spelers moeten ook soms gewoon een 'nee je kan niet weg' te horen krijgen. Wat is dit voor slappe hap, ook van Van de Beek valt me dit vies tegen dat hij nu al pleiten gaat.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Wij denken hier precies hetzelfde over......zonder hoogmoed, denk ik dat we het gewoon bij het juiste eind hebben.
1. Te weinig geld.
2. We mogen deze guy helemaal niet meer laten gaan na de ligt, frenkie en Schone, en Cerny en Sinkgraven...met het gevaar dat Hakim weg mag(afspraak en terecht) en Neres, die komt uit de sloppen van Brazilie.

3. Termijn is een grap. Real lacht ons uit.
4. Ajax wordt leeggeroofd door de grote clubs omdat ze gezien hebben HOE GOED WIJ WAREN! En wij hun gedisd hebben.

5. Het mag ook inderdaad eens NEE zijn! We kunnen niet iedereen verkopen. Wat voor signaal geef je al naar de rest van de boys????????

Marc maakt fouten nu. Wober verkopen was een fout. Mangalan aankopen.
Frenkie midden in het seizoen. Mag pas na het seizoen zoals met de Ligt.
Schone laten gaan...man man, wat gaan we hem nog missen met zijn corners en vrije trappen. + ervaring!

6. Donny is nog maar net op stoom. Hoe kunnen we onze ajax jongens zo maar even verkopen?

7. Donny en de ligt zouden nooit een arbritrage zaken aanspannen. Dus? WEIGEREN!

8. MAdrid en juventus zijn smerige clubs met een waslijst aan luguber en respectloos gedrag.
Wij hoeven NIEMAND te verkopen. Wil je Donny? 100 miljoen. Hoe graag wil je hem dan nog.
Wedden ze kopen hem niet. hij is gewoon een probeersel van Perez. Hij moet wat. Real is een gare club.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat wordt dan de 3e speler met het typische Ajax DNA. Dat valt onmogelijk op te vangen met nog meer nieuwe spelers, die een behoorlijke duit moeten kosten natuurlijk. De bankrekening van Ajax barst bijkans uit zijn voegen, net zoals dat enkele jaren geleden met Monaco het geval was. Die club ken(t)de ondanks een vette bankrekening desondanks een grote sportieve terugval. Ik vrees dat het met Ajax wel eens de zelfde kant op kan gaan. En dan zit je weiliswaar met een forse gevulde beurs, maar sla je de sportieve plank volledig mis!. Ik hoop dat ik het mis heb, maar ik voorzie mindere tijden voor Ajax, mogelijk morgen al uit bij PAOK. In dat geval zal om meerdere, genoemde redenen, de kritiek niet mals zijn!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Belangrijk is dat we CL halen. Dat trekt twijfelaars over de streep. En tot die tijd niemand meer verkopen: De Ligt, De Jong, Schone en Van de Beek is genoeg. (Alleen Ziyech kan je niet tegenhouden; daar is een afspraak mee gemaakt).
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer de derde van de jongelingen die gaat en weer betalen in termijnen, zien hoe we dit nu weer gaan opvangen.

Er blijft nog wel een mooie selectie over maar ik vrees dat de automatismen er een beetje uit zijn.

Nu eerst morgen maar knallen.
+1/-0

4 jaar geleden
Zal Donny daar ook gaan huilen als hij niet in de basis staat ?
+3/-0

4 jaar geleden
De transfers van De Ligt, De Jong en van de beek zijn het resultaat van de commerciële verkrachting van het hedendaagse voetbal. In principe kan je het die jongens niet kwalijk nemen, wees eerlijk, als jij je gehele familie financieel onafhankelijk kan maken doe jij dat ook, clubliefde of niet. Of dit goed is voor Ajax? nee zeker niet. Zakelijk is het wel zoals reeds aangegeven, Real zinde op wraak en dat doe je zo!(Van de Beek) Juventus zinde op wraak ..dat doe je zo! (De Ligt). Barcelona zinde op wraak (De Jong). Eerlijk is het niet want stel je eens voor dat het (Ajax)team van afgelopen seizoen 3 seizoenen bij elkaar zou zijn gebleven!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als dit Ajax team bij elkaar bleef zoals het barca, real , milaan, liverpool van de laatste decenna, wonnen we de EC1 en zouden we blijvend domineren een paar jaar. Marc en Edwin denken NOG veel te veel als speler. Ze gunnen het die guys zo graag. Marc Overmars namelijk heeft ook die transfers mogen maken bij Ajax en Arsenal naar Barca. Maar hij deed het wel nadat hij echt een vedette was. Super veel prijzen. Wereldberoemd was en Oranje basis.In die tijd was oranje basis echt een prestatie. Nu is het bij gebrek aan beter, al wordt het beetje bij beetje weer goed. Bayern Munchen is keihard. Wil je hun diamanten kopen? Ze laten je dik bloeden als Real, Barca, Juventus of United. Ik ben blij dat Overmars er nog is, maar hij moet harder worden. Het is nu 6 augustus. Keiharde deadlines stellen en zeggen GENOEG IS GENOEG. Hakim mag nog weg. Tegen Donny zou gezegd moeten worden. Jij mag niet meer weg. Anders gaat het ellftal zo naar de maan. Daar kan je niet tegen kopen. Kan je niet maken naar de fans, de club en de andere spelers. Hoe denk je dat Blind, Tadic, Onana, Tagliafico zich gaan voelen? Ik gun Donnie op zn duur een transfer, maar niet nu. Hij gaat toch nauwelijks spelen. Iedereen weet dat. Hij is goed, maar ze gaan Donny echt niet op 10 zetten bij Real. Als ze het wel doen, zal die merken hoe snel je kapot gemaakt wordt. Bel Rafael maar. En Rafael van der Vaart zat in zijn beste jaren toen hij bij Real aankwam, 26/ 27 jaar als ik me niet vergis. Oranje vedette.6 jaar Ajax, 3 jaar HSV toen naar Real als man. En hij werd ook zo aan de kant gezet. Maar Donny is geen Rafael. Nog niet. En misschien komt hij daar ook nooit qua talent. Al kan Beek wel de nieuwe Kroos worden. Marc en Edwin weet wat je nu gaat doen. De komende maand is het zeer belangrijk dat jullie als directie denken en niet als spelers. Alleen Hakim is het beloofd en hij is 26. En speelt zijn hele leven al in de Eredivsie. Hij mag.

Kan je nagaan als Hakim ook nog weggaat. Wat een ontmanteling dan.

De ligt, de Jong, Schone, Beek, Zyech, Sinkgraven, Wober, Cerny.
5 BASIS krachten weg. En drie gasten die eindelijk gewend zijn aan de keiharde maar mooie cultuur van de club.
7 gasten die Nederlands vloeiend kunnen.

Dat is echt wel mismanagement. Wober is namelijk CL proof en Schuurs niet. We hadden dus al de vervanger van De ligt.
Let op mijn woorden. Wober gaat een kanon worden. Denk terug aan de Bayern game.
Schuurs zou helemaal sterretjes zien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
zolang er geen witte rook van Ajax komt houd ik gewoon hoop
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als ik interpreteer wat er naar buiten komt (en wat niet), dan heeft Ajax geprobeerd om Donny te behouden (verbeterd contract), maar wil Donny dat niet omdat hij in onderhandeling is met Real, waar hij naar toe wil als de voorwaarden kloppen. Ajax wil rust in de tent t/m tweeluik PAOK, en misschien wel tot aan kwalificatie CL, en rekt het nu uit, in de hoop dat we de kwalificatie halen en dat Real in de tussentijd Paul Pogba ophaalt of nog van gedachten verandert. In de gekochte tijd zal Ajax ongetwijfeld eens bellen met een 2-3 tal opvolgers. Aan de andere kant biedt het ook ruimte om eigen jeugd (Eiting heeft, iets meer terug op het middenveld, ook echt potentie) door te schuiven, maar dan moeten we zekerheid hebben dat Ziyech en Neres blijven. Volgende week woensdag, na PAOK, weten we meer. Tot die tijd zal het stil blijven, vermoed ik.
+1/-0

4 jaar geleden
Wie houdt Overmark tegen nu hij het hele elftal in de uitverkoop doet en de club kapotmaakt?
a. De spelers hebben een contract getekend, je kunt ze (langer) eraan houden.
Waarom laat je ze zo makkelijk gaan?
b. De Jong en Van de Beek hebben een jaar resp. een half jaar op topniveau gevoetbald, dan mogen ze al weg. Wat een rendement!
Waarom laat je ze zo vroeg gaan?
c. Waarom laat je die spelers zo goedkoop gaan?

Bestuur en commissarissen zitten weer te slapen. Een gouden generatie, deze. De slechte medische verzorging heeft ons Appie gekost, en nou laten ze de rest lopen alsof het hete kroketten zijn. En wat krijg je terug? Net als na 1995: tweedehands spul. Promes, dat niveau.
Let op, de club wordt NU naar de kloten geholpen!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos