Nicolás Tagliafico wint opnieuw niet met Argentinië

20 juni 2019 04:25

Nicolás Tagliafico wint opnieuw niet met Argentinië; image source: Pro Shots

Argentinië heeft op de Copa America ook de tweede wedstrijd niet weten te weten. De groepswedstrijd tegen Paraguay eindigde in een 1-1 gelijkspel. Nicolás Tagliafico speelde opnieuw de gehele wedstrijd. Vanaf de strafschopstip zorgde Lionel Messi in de tweede helft voor de gelijkmaker, nadat Paraguay voor rust al op voorsprong was gekomen. Enkele minuten na de 1-1 kreeg ook Paraguay een penalty. Deze werd echter gemist.

Na twee wedstrijden staat Argentinië op de vierde en laatste plek in de groep. Winst aanstaande zondag tegen Qatar is daarom noodzakelijk om nog kans te maken op een plek in de kwartfinales. De aftrap van dat duel is om 21:00 uur Nederlandse tijd.