Transparent
Inloggen
Sluiten

Denemarken dankzij scorende Kasper Dolberg veel te sterk voor Georgië

10 juni 2019 22:42
Foto: Pro Shots

Denemarken dankzij scorende Kasper Dolberg veel te sterk voor Georgië; image source: Pro Shots

Kasper Dolberg was maandagavond belangrijk voor Denemarken. Mede dankzij twee doelpunten van de spits van Ajax werd het EK kwalificatieduel tegen Georgië met 5-1 gewonnen. Dolberg opende na een kwartier spelen de score, terwijl hij na ruim een uur ook voor de 3-1 zorgde.

Nadat Georgië op gelijke hoogte was gekomen, had voormalig Ajacied Christian Eriksen via een strafschop de Denen opnieuw op voorsprong gezet. Lasse Schöne bleef de hele wedstrijd op de bank.


Discussieer mee op de forums


Tags

dolberg georgie denemarken kasper scorende eriksen schone

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Leuk voor die jongen. Straks lekker op vakantie en daarna optimaal voorbereiden, fit blijven en knallen.
+1/-1

1 jaar geleden
Dat hij kan scoren was en is een feit, het is gewoon erg jammer dat je er niet van op aan kan, of het gebeurt, er is waarschijnlijk iets mis met hem waar niemand wat aan kan doen, de teamspirit en het vertrouwen wat hij dit seizoen heeft gehad ,betaalde hij niet uit met (voldoende)doelpunten.Persoonlijk vindt ik het een te groot risico om het nog een seizoen te proberen en elke wedstrijd maar te hopen of er toch wel iets gaat gebeuren, dit gaat Ajax punten kosten,afgelopen seizoen werd die tekortkoming nog gecamoufleerd door Huntelaar,maar die heeft helaas ook niet het eeuwige (voetbal) leven en ook hij had vaak teveel kansen nodig om het doel te vinden.
+2/-3

1 jaar geleden
Spitsen en keepers blijven speciale voetballers. Iedereen weet dat deze steeds beter worden naarmate ze ouder worden en meer ervaring opdoen. Voor 1,5 jaar terug bv kon Luuk de Jong er niets van en kon naar Mexico, je kent het verhaal, hij bleef en ging aan het scoren. Neem maar van mij aan dat ook onze Kasper dit gaat doen.
+4/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.056 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone beperking bevolkingsgroepen blank eeg europeaan fier ghana hof illegaal illegalen inzake jongeren juh koen luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks ontkerkelijking opvang overheid potter renemar slaven slavernij term verdrag vluchtelingen wijken