Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt vertrek Alfred Schreuder, Christian Poulsen vervanger

19 maart 2019 13:19 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax bevestigt vertrek Alfred Schreuder, Christian Poulsen vervanger; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële website bevestigd dat Alfred Schreuder na dit seizoen zal vertrekken bij de club. Hij wordt zoals De Telegraaf al meldde de nieuwe hoofdtrainer van TSG 1899 Hoffenheim in Duitsland. Christian Poulsen gaat met ingang van komend seizoen aan de slag als assistent-trainer bij Ajax en zal Schreuder vervangen.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars gunt Schreuder de terugkeer naar Duitsland. "Alfred heeft al in Bundesliga gewerkt en kan daar deze zomer als hoofdtrainer aan de slag. Dat wil hij heel graag en wij hebben besloten daar niet voor te gaan liggen", aldus Overmars.

Poulsen kwam als speler al uit voor Ajax. Tussen 2012 en 2014 kwam hij tot 54 wedstrijden in het eerst eelftal en wist 1 doelpunt te maken. Hij werd 2 keer landskampioen en wist ook beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal. Eerder dit seizoen liep hij al stage bij de technische staf van het eerste elftal.

Meer op Ajax.nl




Tags

schreuder alfred poulsen duitsland overmars bundesliga eelftal hoffenheim stage telegraaf tsg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Mooie kans voor Poulsen maar ik word er niet eecht warm van? Een onervaren assistent erbij voor Ten Hag.. Wat heeft ie aan een jaknikker vraag ik me dan af? Ik hoop dat ik het bij het verkeerde eind heb en dat hij wel geschikt blijkt!
+2/-1

 
Wel onervaren, maar volgens mij is Poulsen niet echt een ja-knikker. Wel jammer dat Schreuder vertrekt, volgens mij was die erg belangrijk in de staf.
+2/-0

5 jaar geleden
Zo, nu kan die Driessen ook niet meer zeiken dat we geen type Poulsen hebben.
+5/-0

5 jaar geleden
Goed nieuws. Misschien kent hij nog een bikkelaar voor op het middenveld.
+2/-0

5 jaar geleden
Jammer, volgens mij is hij echt een kanjer. Hopelijk weten ze wat ze doen. Volgens mij gaat het nu wel lekker met de staf en Witschge erbij is ook een zegen denk ik. Ik neem aan dat ze hier goed over nagedacht hebben.
+2/-0

5 jaar geleden
Christian Poulsen. Daar heeft van Bommel nog goede herinneringen aan.
+4/-0

5 jaar geleden
Wat voor ervaring heeft Christian als assistent? Alfred voegde communicatief veel toe en had het vertrouwen van de spelers. Ik mag hopen dat er een extra ervaren assistent bij komt, waarom niet Bogarde?
+1/-0

5 jaar geleden
Tegenvaller. Je werkt bij de mooiste club ter wereld, naar mijn mening, verdient goed en kan werken met kwalitatief gezien fantastische spelers dus waarom zou je weg willen? Nu maar hopen dat de spelers het vertrek van Schreuder niet als een hint opvatten om ook te vertrekken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor