Jong Ajax ondanks regen aan kansen gelijk tegen FC Den Bosch

1 maart 2019 21:58

Jong Ajax ondanks regen aan kansen gelijk tegen FC Den Bosch; image source: Pro Shots

Het is Jong Ajax niet gelukt om te winnen van FC Den Bosch. Op Sportpark de Toekomst kwam de ploeg van Michael Reiziger niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Nadat de Bosschenaren via een strafschop op voorsprong waren gekomen, stond Jong Ajax voor rust nog op voorsprong dankzij twee doelpunten van Noa Lang.

Na rust was Jong Ajax de bovenliggende partij en kreeg enkele uitgelezen kansen om de voorsprong verder uit te breiden, maar het kreeg de bal niet voor het doel. Na ruim een uur spelen volgde echter de gelijkmaker, waarna beide ploegen nog meerdere kansen kregen om met de winst aan de haal te gaan. Omdat er echter niet meer werd gescoord, eindigde de wedstrijd onbeslist.

Omdat ook de ploegen rondom Jong Ajax op de ranglijst tegen puntverlies aanliepen, blijft de ploeg in de Keuken Kampioen Divisie op de negende plaats staan. Op maandag 11 maart speelt Jong Ajax de volgende competitiewedstrijd. Nummer achttien Jong AZ is in Amsterdam dan de tegenstander.