Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: 'Gesprekken on-hold gezet na ongeregeldheden tijdens PSV-Ajax'

25 oktober 2018 14:29 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft via een verklaring op de eigen website gereageerd op de vragen die het afgelopen dagen heeft gehad over uitsupporters in de Klassieker. De club blijkt een heel andere kijk op de zaken te hebben dan Ajax Life eerder bekend maakte. "Het is de bedoeling begin volgend jaar de gesprekken hierover weer op te starten met Ajax, de supportersverenigingen en de gemeenten", aldus Feyenoord in de verklaring. "Deze gesprekken zijn vorig jaar op initiatief van Feyenoord ook al weer opgestart, maar deze werden weer ‘on hold’ gezet na ongeregeldheden tijdens de kampioenswedstrijd tussen PSV en Ajax. Hierdoor komt het wederzijds bezoeken van supporters bij de Klassieker helaas te vroeg."

Wat Feyenoord betreft zijn er snel weer uitsupporters welkom in de Klassieker. "Insteek van de gesprekken is te bekijken op welke wijze wellicht al in het seizoen 2019-2020 er weer uitsupporters bij de Klassieker(s) kunnen zijn. Want voetbal is natuurlijk bedoeld om te spelen in de aanwezigheid van supporters van beide clubs", zo geeft het aan. "Dat geldt, vindt Feyenoord, ook voor de Klassieker, maar dan wel nadrukkelijk onder de voorwaarde dat dit onder normale omstandigheden kan en tegen acceptabele kosten en personele inzet voor zowel de clubs als overheden. En bovendien met alleen gezonde rivaliteit en zonder dat er sprake is van onacceptabel gedrag en uitingen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

feyenoord klassieker hold uitsupporters aanwezigheid acceptabele kampioenswedstrijd life opgestart overheden rivaliteit supportersverenigingen uitingen wederzijds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
De feijenoorddirectie vind gedurende dit seizoen vast wel een uitmuntende reden om het voor seizoen 2019/20 zo snel mogelijk weer af te knallen. Als je andere wedstrijden al aangrijpt om het idee te stoppen, dan gaat er echt nooit meer wat gebeuren. Normale omstandigheden, jaja. Zonder onacceptabel gedrag en uitingen. Je gaat je serieus afvragen of ze hun eigen publiek wel kennen. Bij de klassieker in rotterdam gaat het waarschijnlijk qua onacceptabele uitingen helemaal verkeerd.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Die uitingen zijn sowieso ook wanneer Ajax niet de tegenstander is, overal te horen toch? ;-)
+2/-0

5 jaar geleden
Knap staaltje proberen het eigen gezicht te redden. Hoe je de waarheid een zwengel kunt geven, zodat het lijkt alsof je er alles aan gedaan hebt.
+2/-0

5 jaar geleden
Engeland, Duitsland, Belgie alles prima geregeld.....Maar" de klassiekers" van het jaar hier in Nederland ,Feyenoord-Ajax en Ajax- Feyenoord blijken bij ons al 10 jaar een onhaalbare kaart met thuis en uit-supporters. Wat un aanfluiting toch..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal