Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'Ik zag Tagliafico twee keer scoren tegen AEK en dacht dat ik niet achter kon blijven'

23 oktober 2018 23:57

Noussair Mazraoui kon na afloop van de wedstrijd nog niet echt beseffen hoe hij het voor elkaar had gekregen om te scoren. "Ik weet het ook niet. Ik schiet gewoon de bal en hij gaat er in", zo gaf hij aan in gesprek met Veronica.. "We hadden natuurlijk wel grote kansen, met name in de tweede helft. Hun keeper stond alleen heel erg goed te keepen af en toe. Zij hadden ook wel kansjes in de eerste helft, maar André stond ook goed te keepen. Maar als je naar de statistieken kijkt, hadden we een overwinning wel verdiend."

De rechtsback kreeg de vraag wat het is met de backs van Ajax, omdat Mazraoui zelf nu twee keer tot scoren kwam en ook Tagliafico al tot twee treffers kwam. "Ik zag Tagliafico twee keer scoren tegen AEK en dacht dat ik niet achter kon blijven. Toen dacht ik dat ik er één inprikte tegen Bayern en dan vandaag weer eentje", zei hij lachend. "Af en toe komen we in zulke posities omdat we aanvallend spelen. Dan moet je gewoon schieten en vandaag ging hij er weer in."




Tags

mazraoui tagliafico aek bayern inprikte kansjes veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper