Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje verliest ook van Wit-Rusland; Ook Van Damme verliest

6 juni 2003 20:05

Verslaggever: RvN

De dramatische reeks van Jong Oranje werd vandaag voortgezet in Wit-Rusland. De jonge Nederlanders verloren zojuist met 2-1 van de Wit-Russen. Jong Oranje eindigde de wedstrijd met slechts 9 man, Jongen en Dingsdag kregen rood. Jeffry Leiwakabessy bracht de Wit-Russen met een eigen doelpunt op voorsprong. Vier minuten voort ijd besliste Pavel Begansky de wedstrijd. Santi Kolk redde vlak daarna nog enigszins de eer van de Nederlanders. Namens Ajax deed Nigel de Jong mee, hij speelde de gehel wedstrijd. Sneijder was er niet bij wegens een blessure. Jong Oranje moest ook al Robben (schorsing), Van Persie en Loovens missen. De laatste twee werden tegen de zin van de voetbalbond in door Feyenoord niet afgestaan.

Ook het laatste duel van Van Damme van dit seizoen eindigde niet al te positief. Met Jong Belgie ging de verdediger van Ajax met 2-1 onderuit in Bulgarije. Koen Daerden scoorde het enige doelpunt voor de Belgen.

Meer op




Tags

jong oranje damme rusland nederlanders russen begansky belgie besliste bulgarije daerden dingsdag eer feyenoord gehel ijd jeffry koen kolk leiwakabessy loovens nigel pavel persie robben santi voortgezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht