Transparent
Inloggen
Sluiten

Debuut Van der Vaart in Ajax 1 nabij

Verslaggever: M

De kans is zeer groot dat Rafeal van der Vaart woensdagavond in de competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch zijn debuut gaat maken. De 17-jarige speler werd dinsdag door interim-coach Hans Westerhof aan de selectie van Ajax toegevoegd, voornamelijk vanwege de schorsing van Witschge, die tegen AZ een rode kaart kreeg.

De 16-voudige jeugdinternational tekende zondag voor de wedstrijd tegen AZ nog een contract dat hem voor 6 jaar verbindt aan de Amsterdamse club. Hij kwam tot nu toe voornamelijk uit in de A1 van Ajax en af en toe mocht hij meedoen met het tweede elftal. Westerhof heeft al laten doorschemeren tegen Den Bosch zeker een beroep te willen doen op een van de grootste talenten bij Ajax.

Meer op Ajax 2 Thuishaven voor Talentpagina




Tags

vaart nabij westerhof beroep hans rafeal verbindt voudige witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht