Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Ajax bevestigt vastleggen Struijk van ADO

19 april 2016 12:11 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Pascal Struijk. De 16-jarige verdediger tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2016 en een looptijd heeft van twee seizoenen, tot en met 30 juni 2018.

Struijk werd geboren op 11 augustus 1999 in Antwerpen. De jeugdinternational is afkomstig van ADO Den Haag. Daarvoor was hij actief voor SEV Leidschendam (2003 -2006).

Struijk: ,,Ik wil me bij Ajax verder ontwikkelen tot een betere speler. Vervolgens wil ik het eerste elftal halen”, aldus de kopsterke verdediger, die met ADO de afgelopen jaren veelvuldig tegen Ajax heeft gespeeld. Mede dankzij die wedstrijden en de duels met het Nederlands team kent hij al behoorlijk wat spelers in de jeugdopleiding van Ajax.

Patrick Ladru (hoofd jeugdscouting): ,,Pascal is nog een B-junior, maar speelt dit hele seizoen al in de A1 van ADO Den Haag. Daar zijn tegenstanders vaak twee jaar ouder. Dan moet je echt vechten in de duels. Ik denk daarom dat het heel goed is dat hij naar Ajax komt voor de volgende stap in zijn ontwikkeling.”



Quotes voor Heerenveen - Ajax: : winst 1,7 gelijk 4,0 verlies 4,8

Meer op Ajax.nl




Tags

ado struijk pascal antwerpen heerenveen ingaat kopsterke ladru leidschendam quotes sev

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam