Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax 2 doet het vooral met jeugd vanavond

4 december 2002 13:25

Verslaggever: M

Ajax zal het feit dat het zelf niet midweeks hoeft te spelen niet aanwenden om extra spelers uit de selectie op te stellen in het tweede elftal, dat vanavond uitkomt voor de Amstel Cup tegen Willem II. Bewust doet de ploeg van Van het Schip het met een elftal vol talenten.

Selectie voor vanavond: Stekelenburg, Mofokeng, Yakubu, Pasanen, Valencia, Seedorf, Sneijder, Cruz, Kujala, Krohn-Dehli, De Jong, Boukhari, Akachar en Bechan.

Bij Willem II is het meespelen van de Marokkaanse spits Tarik Sektioui onzeker. Verdediger Van Nieuwstadt is wel speelgerechtigd. Hij ging in beroep na de schorsing van ??n wedstrijd naar aanleiding van een rode kaart die hij als wisselspeler kreeg in de rust van PSV - Willem II.

Meer op




Tags

aanwenden akachar amstel bechan beroep boukhari cruz dehli jong krohn kujala mofokeng nieuwstadt pasanen seedorf sektioui stekelenburg tarik valencia wisselspeler yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper