Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Damme tekent driejarig contract in Amsterdam

29 mei 2002 19:22

Verslaggever: M

Ajax heeft Jelle van Damme definitief overgenomen van haar satellietclub Germinal Beerschot Antwerpen. De Belgische jeugdinternational tekende in Amsterdam een 3-jarig contract. Daarnaast heeft Ajax een optie bedongen voor nog eens 2 jaar. De laatste paar maanden van het voetbalseizoen 2001-2002 was Van Damme door middel van een stage al in Amsterdamse dienst. De lange, potige centrale verdediger liet tijdens zijn verblijf een dermate goede indruk achter op de technische staf van Ajax dat de Amsterdammers besloten om hem een langdurig contract aan te bieden. De afgelopen maanden was hij actief in Ajax 2 en later ook in het eerste elftal, waar hij debuteerde in het duel tegen Sparta als vervanger van Chivu.

Meer op




Tags

damme antwerpen beerschot chivu germinal jarig potige satellietclub sparta stage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper