Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer blij met door Ajax uitgesproken vertrouwen

14 mei 2012 07:07

Frank de Boer werd door De Telegraaf verrast met de uitlatingen van financieel directeur Jeroen Slop. Slop had aangegeven dat Ajax een contract voor onbepaalde tijd wil aangaan met De Boer. "Als hij dit aangeeft, spreekt daar zeker vertrouwen uit. Ik ben er echter nog niet mee bezig. Ik heb nog een contract voor twee jaar en daar ben ik supertevreden over. Als het komend seizoen weer goed gaat, is het wat mij betreft vroeg genoeg om over een nieuwe verbintenis te praten. Maar als Ajax eerder in gesprek wil, kan dat uiteraard. We zijn volwassen mensen."

Toch ziet de ex-international ook een praktisch probleem. "Formeel gaat de directie hierover, maar ik denk dat het technisch hart ook een belangrijke stem heeft. En om onszelf nou een verbintenis voor onbepaalde tijd aan te bieden…”




Tags

boer onbepaalde slop formeel praktisch supertevreden telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos